reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

reklama
Ja niestety nie moge otworzyc zyczen od Ciebie Sylwia ale dziekuje :) Dolaczam sie do zyczen Livi oraz nie zapomnijcie oblac swoich mezczyzn i dzieciaczkow w poniedzialek :) ja na pewno nie zapomne ;)

Ja oczywiście życzę dużo słońca aby nasze dzieciaczki mogły się wyhasać w poszukiwaniu zajączka. My zabieramy dziewczynki do parku tam będą szukać zajączka :-). A na lany poniedziałek zestaw psikawek gotowy, uwielbiam tą śmigusowe szaleństwo !!! Do usłyszenia po świętach :-)

a Kasiaiola ja moim dziewczyna jak skończyły rok wprowadzałam już wszystko , oczywiście w małych ilościach. Jadły nawet grochówkę czy kapuśniak ale na początek kila łyżek. proponuje małe ilości i raczej nie na wieczór, bo wieczorem to i nasze żołądki czasem sobie nie radzą :-) powodzenia ;-)

Dla wszystkich MAMUSIEK i Waszych Rodzinek ślę najlepsze życzonka.....
Zdrowych,szczęśliwych,radosnych,prawdziwie rodzinnych świąt Wielkiej Nocy i fajowego mokrego poniedziałku. :tak:

reklama
Witam Dziewczny
Jak u Was mijaja swieta? Olivia nie zjadla poswieconego jajeczka ale nadrobila czekoladowymi :) Byłysmy grzecznie w Kosciele a teraz tradycyjnie sie objadamy :) Piekne słoneczko za oknem tylko ten wiatr taki zimny, brrrrrr.
Na car boot poszlam i jak to bywa, niby malo samochodow a w sumie upolowalo sie co nieco :) Miłego dzionka i smacznych jaj :)

Do góry