reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

no właśnie Natinke szkoda:-( dzieciaki zawsze wiedzą kiedy zarwać nockę.moja Laura przeważnie stwarza problemy kiedy to jest najmniej potrzebne.od rana wisi mi na nodze i piszczy.chyba nie podoba się jej że mamusia usiłuje coś przygotować:sorry2: w nocy też bez rewelacji. może jednak zmienisz zdanie?

zapomniałabym-moja córa ostatnio zrobiła się bardzo całuśna i lepka do wszystkich,nawet do obcych.wycałowała nawet i wyściskała panią doktor w szpitalu a ostatnio na spacerze znalazła sobie przyjaciółkę i jej też nie odpuściła,tylko popatrzcie

Załączniki

• kk.jpg
    kk.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziendoberek
pogoda sie pogorszyla i senna sie zrobilam

Drozdusia twoja corcia to by sie musiala spotkac z moim synkiem bo on tez taki calusny kazdego wycaluje i wysciska ja to juz jestem wycalowana za wszystkie czasy

Witam się dziewczynki:))Ja już po materniti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cała szczęśliwa bo jutro o 2 mam się stawić w szpitalu i nie jestem pewna czy będą mi wywoływać czy robić od razu cesarke bo lekarz mówił o cesarce ale dla mnie już nieważne byle było pooo:tak:Na moje oko to wydaje mi się że jutro dadzą mi coś na wywołanie a jak nie poskutkuje to zrobią w piątek rano cesarke ale okaże się juterkiem ;-)także trzymajcie kciuki bo kończe z dwupakiem raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i miłego spotkanka:)

Dzięki ALEX miło z Twojej strony ;-)Usiadłam teraz na chwilkę i nie wiem za co mam się zabrać żeby moim ulżyć w mojej nieobecności i coby wszystko było na super jak wyjde hehhe i nic mi nie przychodzi do głowizny:))

Martus trzymam w kciuki!!! Dla ielu osób 13ty jest bardzo szczęśliwy więc mam nadzieję że tak będzie z Tobą i wreszcie poznamy Mateuszka:happy2:

Justyś a mi drink tak się marzy że hej!!! Wypij w moim imieniu jednego proszę:-)

reklama
Martus trzymam w kciuki!!! Dla ielu osób 13ty jest bardzo szczęśliwy więc mam nadzieję że tak będzie z Tobą i wreszcie poznamy Mateuszka:happy2:

Justyś a mi drink tak się marzy że hej!!! Wypij w moim imieniu jednego proszę:-)
Oleńko ja się urodziłam 13 także nie jest zle a uważam się za wieeeeeeeeeeeeeelką szczęściarę ale właśnie zajżałam w karte a tam mam wpisaną cesarke na 14 dlatego jutro chcą żebym przyjechała a pojutrze rano cięcie :tak:chyba jutro się dowiem hehehh już się doczekać nie moge ;-)Jakbym w totka wygrała a chyba powinnam się bać:-D:-);-)A o drinku to nie wspomne ja to już mam abstynencji ze 3 lata jak nie więcej bo odkąd zaszłam z Malikiem w ciąże potem karmiłam a w międzyczasie ciąża o rajciu teraz jak zaczne to nie skończe hiihih jeszcze musiałabym lubieć hihihi:-D

Do góry