reklama

Mamy z Limerick

Alex masz racje a jeszcze na dodatek wieczne glupie gadki z nimi sie prowadzi jak sie z Piotrkiem nie zgadzasz to nie masz racji on pozjadal wszystkie rozumy ! Ahh on pracownik roku jest Biedy tylko on pracuje i jego Magda tez Ahh myszy koscielne ! Tych jego glupich gadek nie nie umiem scierpiec

reklama
ja dzieci prowadzam do przedszkola.po to chociażby,żeby się uczyły kontaktu z innymi dziećmi,bo angielskiego uczą się w domu.Uczę je też polskiego,a Said języka hindi,ale u Niego w kraju też przede wszystkim mówi się po angielsku.

Ja to nie lubie z nikim mieszkac nawet z najlepszymi kumplami to sie mieszka dobrze tylko do czasu
u mnie to teraz corcia i dzie do szkoly ale synus zostaje w domciu
A ja to chyba @ dostanie bo tak mnie piersi bola sze szok

No ja wlasnie mam ten sam problem nie miala bym gdzie malej zostawic a z opiekunka nie chce zostawiac zbytnioJestem nie ufna ... A malej niestety nie dam do przedszkola Bo jest za mala Choc wiem ze i 3 miesieczne dziecii zostawiaja w przedszkolach ... ;/

A niewiecie co z Natinka jest ? Kochana Natalo ja mam Twoja pelerynke do wozka ! Bo moja wiatr mi porwal i nie umialam jej znalezc to Marta pomyslala abym wziela a jak wpadniesz do mnie to ja Ci napewno odda No ale moja pelerynka i tak sie znalazla pod po bliskim autem :)

wow! mamuska- fajnie beda mialy Twoje maluszki!... trzy jezyki...!
jatez chce Kubunia od razu zaczac uczyc angielskiego, no bo polski to ciagle w domu jest... zastanawiam sie jeszcze nad hiszpanskim...:P

a wiecie ze zaczac uczyc czytac mozna juz od niemowlaka?... ja wlasnie sie o tym niedawno dowiedzialam... i zaczelam Kubunia uczyc czytac:P

jak chcecie to tutaj macie szczegoly:
Genialny Maluch ® - nauka pełna zabawy

chyba fajnie mieć mame na miejscu?
ja ostatni raz w polsce byłam rok temu,ale teraz znowu muszę rok poczekać, bo nie wolno mi latać samolotami w ciąży.moja mama przylatuje za to w grudniu na święta.Choć mała domieszka rodziny na święta.

reklama
alex- mam nk... :)
Alicja z Limerick- zdjecie jest to samo jakie mam tutaj:P

mamuska- to pewnie tesknisz... ja pomimo ze mam tu cala rodzine to i tak troszke za polska tesknie...

sylcia- no swietna jest ta stronka... ja sie nadziwic nie moglam jakie te nasze szkraby madre sa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry