• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Limerick

mamuska a jezeli mozna wiedziec to czemu nie wolno ? mi lekrz mowil aby latac jak najczesciej ze to dobre dla plodu ta roznica cisnien Teraz jak lecialam z mala to ona nawet nie wiedziala ze lecii tak swietnie caly lot z startem i ladowaniem odbierala :)

reklama
mamuska a jezeli mozna wiedziec to czemu nie wolno ? mi lekrz mowil aby latac jak najczesciej ze to dobre dla plodu ta roznica cisnien Teraz jak lecialam z mala to ona nawet nie wiedziala ze lecii tak swietnie caly lot z startem i ladowaniem odbierala :)

jak pisałam wcześniej..mi lekarze musieli pomóc w zajściu w ciążę.każda z moich 3 ciąży jest wywoływana sztucznie przez kurację hormonalną i zapłodnienie invitro.:-(co za tym idzie mam duże prawdopodobieństwo poronienia.dlatego z Nico całą ciążę przeleżałam w szpitalu,ani jednego dnia nie spędziłam w domu od momentu zapłodnienia.

mamuska no teraz rozumiem o czym mowisz Bardzo mi przykro ze taki masz problem z calym zachodzeniem w ciaze i ze bylas tak dlugo w szpitalu :( No ale najwazniejsze ze masz piekne dzieciaczki :)

Colima juz cie podgladnelam sliczna masz dzidzie a moze cos sie w tej Polsce stalo ze on nie mogl wrocic bo az mi sie wiezyc nie chce ze mogl zostawic taka sliczna mamusie i dzieciatko

reklama
czasami tak bywa.jedna nie chce zajść w ciążę inna musi się bardzo starać,żeby w nią zajść.a fakt moje dzieciątka są prześliczne jak dla każdej mamy Jej pociechy.może pózniej uda mi się wkleić fotki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry