reklama

Mamy z Limerick

reklama
No, pospacerowałyśmu z Camomile i dzieciaczkami, ale Pyza się przedwcześnie obudziła i musiałyśmy wracać do domu na jedzonko! A teraz biega z misiem w rączce i bajkę w między czasie ogląda aaaaa i tulić się przychodzi ;-)! Drozdusia wklejaj fotkę nowej fryzurki!!!! Mamuska25, miło mi Cię poznać, jakoś mi wcześniej umknęłaś... :-D! Justysia21, matko kochana, spać tak długo, SZOK, chyba odsypiasz za nas!!!!!!! Hahahahahahaha...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super fryzjerka.przynajmniej jak dla mnie.zawsze jestem zadowolona.chodzę do niej od ponad roku.za strzyżenie bierze 20 euro.dzisiaj za strzyżenie i pomalowanie odrostów zapłaciłam 30 euro.to Polka i przyjmuje w domu.mieszka niedaleko bus station.mam numer telefonu i namiary na nk jak coś

a fryzurka nie jest nowa Krycha tylko odświeżyłam starą.nudzi mi się ale jeszcze nie mam pomysłu na inną

ja tez sie do fryzjera wybieram... mam swoja stala fryzjerke i ona tez zarabiscie wloski robi...l. jeszcze mi nikt tak jak ona balejazu nigdy nie zrobil... moim zdaniem jest swietna... ale teraz na balejaz nie ide trzeba cos nowego wymodzic :) cos extra czego jescze na glowie nie mialam ale jak to ze mna bywa nie mam pojecia kiedy sie wybiore od porodu do solarium ide i jeszzcze nie doszlam :)
Colima Twoj wazy 6.2 o jaaaa moja ledwo piatke przekracza hihihihi
moja Jula rekordy w spaniu pobija wlasnie sie obudzila z 4godzinnej dzemki i to tak od wczoraj..... ja na spanko wziela wczoraj tez dlugo spala i za godzinke po dlugiej dzemce znowu przyciela komara na godzine

Mamuska zrob co chcesz Ja i inne mamy z checia sie poczestujemy Ja uwielbiam kuchnie swiata :)
Alex i kaja a moze i wy macie ochotke wpasc do mnie na kawke :))
Justysia mam nadzieje ze sie pomiescimy Uuu ze bedzie gdzie siedziec :))

Ooo czy ja mam tyle sztuczccy ? :))

A ja u fryzjera bylam i jestem zadowolona z mojej glupkowatej fryzurki :))
Colima jak karmisz piersia to nie ma sie co martwic niejedne mamy rowniez karmia a dla kazdej kobiety=matki to cos normalnego a jezeli karmisz butelka to zrob wiecej mleka albo ja mam wode niegazowana z ktrej malej robie mleko mam butelki i mam sterylizator jakbys chciala uzyc to sobie zawsze mleczko czy herbatke mozesz zrobic kochana :)) Wiec zabieraj malego i zapraszam do siebie na kawke :)

Moja malenka jakbylam pon przeszly poniedzialek to wazyla 6600 :))

Do wszystkich mam ktore przyjda do mnie na kawke !!! Kochane ja sie zabije chyba Kurcze ubierzcie sie cieplo i wezcie sobie jakies butki albo zostaniecie w obecnych Bo u mnie dalej niechodzii te ogfrzewanie a landlord powiedzial ze dopiero przyjda go naprawic w polowie wrzesnia !!!!!! A moje mieszkanko nie jest za cieple ;/ Jestem taka taka taka zla ze azz strach ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry