reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry.co za dzień.mała zarwała mi noc i w efekcie prawie zaspałam do maternity.nawet śniadania nie zjadłam.a mała łazi od rana i wyje,marudzi,przewraca się o własne nogi.jest strasznie nerwowa.ja już nie wiem o co jej chodzi.od kilku dni ma takie fochy:no:
Krycha to rzeczywiście mieliście przeboje przed samym wyjazdem:-( na szczęście wszystko dobrze się skończyło o jesteście znowu z nami:happy:

idę zjeść w końcu śniadanko i zrobić na szybkości jakiś obiad a potem do fryzjera.i jak zwykle wszystko na szybkiego i z wywieszonym jęzorem:sorry:

Hejka laseczki melduję się i ja :tak:
Michaś właśnie usnął ale ja za chwilkę musze bryknąć po Amelkę do szkoły :-)
Jejku dziś pierwszy dzień, jak ona śmiesznie wygląda w mundurku hihhihi < jak znajdę chwilkę dziś to wkleje fotkę>. Byłam z nią rano to bardzo się cieszyła bo czwórka dzieci z jej przedszkola chodzi z nią do klasy < nie wiem czy tak jest wszę dzie ale tu -co mnie zdziwiło Juniorki i Seniorki maja jedna panią i tą samą klasę tylko jedni siedzą po jednej stronie drudzy po drugiej> i pierwsze ci powiedziała to że jest fajnie i inaczej niż w przedszkolu ....ach. Córka mi dorasta:-D

Ms Marple no ja mieszkam za szpitalem tylko niewiem jak sie on nazywa Jedziesz dalej tam prosto ta ulica glowna i jest tam skrzyzowanie a pozniej rondo jak sie nie myle i na moim rondzie jest duzy sklep Casey z meblami i obok mnie jest sklep Centra i obok niej jest apteka solarium i Jest tez hotel South Court Hotel to jak tam sie znajdziesz to ja kochana wyjde po Ciebie :))

Kaja no Ty to masz mala uczennice w domku Mala dama juz wyrosla z niej :))

ale numer, właśnie szukałam na wątku przepis na zapiekankę sylci i okazało się, że ominęłam jakieś 5 stronek :szok: tyle naprodukowałyście jak mnie chwilę nie było:-D:-D:-D ale już jestem na bieżąco:tak:

Ms Marple normalnie sie dziewczyny rozpisaly ze hej :) Naprawde glosno na naszym watku jest I oto chodzii :)) Tylko przyznam ze czasem nie nadazam za czytaniem was moje drogie :))

dzień dobry!a czy ja też mogę się z pociechami i wielkim 14 tyg brzuchem przypałętać?szok już przytyłam 12 kg.czyli jak w poprzednich ciążach 40 kg dodatkowo przekroczę.ja dzisiaj trochę niedostępna.mam obowiązki :(

reklama
dzien doberek:)
JUSTYS jasne ze chce ciuszki tylko nie wiem jak je odbiore jeszcze:(jakos cos wymyslimy chyba....
a ja dzis ANITE do szkoly bym nie puscila bo wydawalo mi sie ze od jutra zaczynaja tak jak Kamila,,.....heheheh...no nic....jutro juz 2 do zawiezienia a we czwartek wszystkie juz...
SYLCIA bardzo mi przykro ale ja niestety nie zagoszcze u Ciebie w czwartek niestety...nie wyrobie sie:(:(:(:(szkoda.....
a co do PEPKOWEGO u mnie to zrobie jak Gosiaczek jeszcze sie pojawi bo chcialabym zeby wszystkie byly....tak wiec jesli ktoras bedzie wiedziec ze Gosia juz jest to poprosze jakies namiary bo trza bedzie z nia sie dogadac a neta nie ma:)

dobra
uciekam dalej.....obiadek zrobilam,posprzatalam i juz 3 pralka prania lata.....ech...po poludniu jeszcze poprasuje chyba wrrrr......robota nigdy sie nie konczy.....no nic...
do pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry