reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bozenka dzieki za maila :)
Mamuska ja bardzo chetnie skosztuje tej kuchni jeszcze nigdy nie mialam okazji
jeszcze tylko Colime trza zwerbowac na spotkanko... tylko Sylcia czy my sie wszystkie pomiescimy??:-D

Czesc mamusie
ale zescie sie rozpisaly nie nadazam za wami czytac
ja mam troche pracy w domciu Corcia mi jutro pierwszy raz do szkoly idzie chyba bardziej sie denerwuje niz ona

Krycha super wkoncu jestez przykro mi ze twoja corcia sie musiala tak wycierpiec

witajcie:D
my dzisiaj bylismy na gardzie zeby podbili papiery na paszport

i dzisiaj zadzwonila pani doktor z health centre- zebysmy przyszli na 3 month check... i nie dawno wrocilismy. Kubun juz wazy 6,2 kg!

tak go dzisiaj wymeczylam tymi jazdami ze teraz spi jak zabity:)

na spotkanko... hmm... nie przepadam jezdzic z Kubuniem- tzn boje sie jeszcze:/ ze bedzie ryczal, ze bedzie glodny... heh...
ale jak bedzie ladna pogoda to chetnie sie z wami spotkam:D
sylcia z tego co przeczytalam mieszka bliziusienko:D

witajcie:D
my dzisiaj bylismy na gardzie zeby podbili papiery na paszport

i dzisiaj zadzwonila pani doktor z health centre- zebysmy przyszli na 3 month check... i nie dawno wrocilismy. Kubun juz wazy 6,2 kg!

tak go dzisiaj wymeczylam tymi jazdami ze teraz spi jak zabity:)

na spotkanko... hmm... nie przepadam jezdzic z Kubuniem- tzn boje sie jeszcze:/ ze bedzie ryczal, ze bedzie glodny... heh...
ale jak bedzie ladna pogoda to chetnie sie z wami spotkam:D
sylcia z tego co przeczytalam mieszka bliziusienko:D

to Ci rośnie kochany ciężar.haha u mnie w domu cisza.Nico zasnął między zabawkami, a Zarah sama też komara ciśnie.czyli chwilka dla mnie.

właśnie wróciłam od fryzjera.chociaż odpoczęłam chwilę od małej marudy.niewiele brakowało a zasnęłabym na fotelu.tak mi się fajnie zrobiło jak mi tak merdała we włosach....cisza,spokój.totalny relaks:tak:
no ale już wróciłam do rzeczywistości.i wypadałoby zjeść teraz jakiś obiadzik:-)
Mamuśka to mi smaka narobiłaś na to żarełko;-) fajnie by było cię poznać
Ty Colima też wpadaj.my wszystkie ciągniemy za sobą dzieciaki.a jak mały będzie głodny to dostanie najwyżej jakiegoś kurczaka czy sałatkę;-):-D

reklama
właśnie wróciłam od fryzjera.chociaż odpoczęłam chwilę od małej marudy.niewiele brakowało a zasnęłabym na fotelu.tak mi się fajnie zrobiło jak mi tak merdała we włosach....cisza,spokój.totalny relaks:tak:
no ale już wróciłam do rzeczywistości.i wypadałoby zjeść teraz jakiś obiadzik:-)
Mamuśka to mi smaka narobiłaś na to żarełko;-) fajnie by było cię poznać
Ty Colima też wpadaj.my wszystkie ciągniemy za sobą dzieciaki.a jak mały będzie głodny to dostanie najwyżej jakiegoś kurczaka czy sałatkę;-):-D

A jaki fryzjer?gdzie?jaka cena??
wybaczcie,ale ja szukam dobrego fryzjera.mam włosy za 4 litery i chciałabym z nimi coś zrobić,ale tu tylko chrzanią włosy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry