reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ms.Marple proszona o powrot na watek wracamy do formy!!!! inne babki tez zapraszam!!!!!!!! potrzebuje dopingu!!!!
Bozenka poprosze o ta ksiazke o sb na maila jezeli to nie problem oczywiscie ;-)
a teraz ide wziac goraca kapiel i do wyrka najwyzsza pora hihihihi

Dzień dobry! My już na nogach :eek:, choć wcale nie mam na to ochoty... Ozwę się jak Oliwa utnie sobie komara ;-) no i poczytam co tam nastukałyście jeszcze wieczorkiem a teraz spływam na herbatkę z mężulkiem :sorry:

Witam laski:-) Normalnie nie nadążam z czytaniem:-D Specjalnie wczesniej wstaje poki Igorek jeszcze drzemie bo potem to ciezka sprawa:-DR wczoraj majstrowal przy kompie i dzisiaj litery sa przestawione na klawiaturze:crazy:
Drozdusia w takim razie ciesze sie ze darzysz mnie zaufaniem:tak: bo juz myslalam ze nabroilam.
dziewczyny! jesli mam bzc szczera to ja uwazam ze kazda z Was wzglada super bez wzgledu na to czy ma kilka kilo wiecej czy mniej. poza tym to kto patrzy na figure:confused: Rozum i serce jest najwazniejsze nie. nie moge znalezc znaku zapytania:laugh2:

Camomile jak sie nie myle to nalezy rownoczesnie wsisnac LEWY alt+shift+ctrl
ale nie jestem pewna :/

A tak wogole to hello :) Niewyspana jestem bo mala tyle razy sie budzila :(
A pogoda tez super a ja musze do poloznej jechac:/ Ale na szczescie Damian jest :)

reklama
Sylcia to ja wiem. Pozienialy mi sie znaki. np tam gdzie jest z jest y i odwrotnie a znaki przestankowe to nawet nie wiem gdzie mam szukac tak sie ukryly:-D:-D:-D jak tzlko R wstanie to z....y dostanie:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry