Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Colima ja tez mialam cale zycie taki problem Mialam zawsze ok 15 kg niedowagi ... A tu teraz waze tak jak powinnam ale brzuch musii sie zgubic i troszke udka
Noo to mamy meldowac sie ktora bedzie u mnie I tak myslalam moze lazanki zrobie ? Lubicie ? Niewiem jak sie u was w domach gosci i mam nadzieje ze moja goscina wam odpowie )
Sylcia salatka i kawa w zupelnosci wystarczy !!!! Ja to Ciebie troche wdraze w temat.... tylko pepkowe takie obfite sa a tak to ciastka salatka kawka herbatka nie musisz obiadu robic hihhihihi bo widze ze sie strasznie przejelas no chyba ze masz czas i ochote wiec prosze bardzo a i jeszcze jest tak ze prawie zawsze ktos cos przyniesie ze soba wiec sie tak nie przejmuj mysle ze mamuski mnie popra
Ja też się zgadzam w 100% i, że tak spytam, bo totalnie nie w temacie jestem gdzie, kiedy i o kótrej spotkanko no i czy mogę się z Oliwką wbić???? :-)
Spływam mamusie, do jutra! Mam nadzieję, że moje dziecię da mi jutro nastukać ładny raporcik z pobytu w Polsce ;-)... A póki co dobrej nocki życzę i do juterka
Hej laski)))Justyś kochana Ty się ludziami nie przejmuj widocznie ta Twja p;rzyjaciółka nie była Ciebie warta a jest takie powiedzenie poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych nie ;-) Kryyyyyyycha jak się cieszę że jesteś Ciebie nie mże zabraknąć u Sylwika oczywiście ;-)Ja też na pewno będe!!!!! Sylwia każda laska napewno cosik przyniesie nie martw się bo spotykamy się przedewszystkim dla nas samych ))) A my byliśmy na lacu zabaw przy parkweju ale było fajnie;-)teraz mężuś zawizł sistre na lotnisko a my mu szykujemy imprezke niespodzianke;-):-) w gronie rodzinnym b n to cudok ))Ale z dobrym jedznkiem
ooo to ciesze sie ze znalazlam dziewczyny z tym samym problemem...
tzn nie ze ciesze sie ze macie problem!... tylko ciesze sie ze mnie rozumiecie!
heh... bo ja to juz mam czasem dosc zartow typu:
'o! nie widzialem Cie bo stalas za (np) latarnia'
'Myslalem ze te grabie lataja, a to Ty stalas za nimi'
'Jak Cie przytulam to prawie jakbym sama siebie przytulala- bo tak rece 'przechodza''
'dobrze ze biust masz- bo jak tak lezysz to chociaz dwie gorki widac'...
heh... mnostwo tego bylo...
sylcia potwierdzam na kawki wystarczy kawka, a dziewczyny w miarę możliwości coś tam przynoszą, chodzi tylko o pogaduszki
byłaś dwa razy na pępkowym dlatego dziewczyny wystawiły taaaaaki bufet
ja jak zawsze na spotkanka chętna
ale kto w tym tygodniu robi Ty? czy agusia? bo już się pogubiłam
postaram się jedną ciężarówkę wciągnąć do naszego grona tylko nie wiem, czy się uda
heh... z pupa mialam to samo, ale biust na szczescie jakis tam byl (niemaly)...
ok... ja zmykam spac... Kubus dzisiaj przegial- chyba 4 pary spiochow zasikal... chyba ze nie umiem pampersow ubierac, albo te juz sa za male.. hmm... sama nie wiem:/
nie wazne
dobranoc mamcie:*