ms.marple
Zadomowiona(y)
ms marple kochana czy moglabys cos wiecej powiedziec o tej diecie SB ?![]()
tutaj przeczytasz sobie podstawy a jak się spotkamy w tygodniu to ci więcej opowiem OK?
Dieta Plaż Południa - O diecie South Beach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ms marple kochana czy moglabys cos wiecej powiedziec o tej diecie SB ?![]()
właśnie zasiadamy do obiadku i zaraz jedziemy na plac zabaw wybawić nasze pociechy a my kawke jakąś sobie tam wypijemy i mamy okazje troszkę odpocząć
WITAM MAMUŚKĘ FAJNIE ŻE DO NAS DOŁĄCZYŁAŚ MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO SIĘ POZNAMY;-)
No właśnie Bożenko nie daj na siebie kochana czekać!!!!! Bo się już martwimy
A TAK POZATYM JA OD DZISIAJ NA DIEEEEEEEEEEEEEEEEEETCE HAHAH ODCHUDZANIA NDSZEDŁ CZAS JUŻ HERBATA CZERWONA POSZŁA W RUCH ;-)MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO ZOBACZYMY EFEKTYty szybciej schudniesz niż jaA TAK POZATYM JA OD DZISIAJ NA DIEEEEEEEEEEEEEEEEEETCE HAHAH ODCHUDZANIA NDSZEDŁ CZAS JUŻ HERBATA CZERWONA POSZŁA W RUCH ;-)MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO ZOBACZYMY EFEKTY)

dzień doberek jestem i ja
już po obiedzie dzisiaj
a wczoraj mieliśmy wyjątkowo udany wyjazd z przepiękną pogodą, ferajna się kąpała ponad 2 godziny
wróciliśmy o 21szej wykąpaliśmy Bąbla bo cały w piachu był (jak tylko go postawiłam na plaży to zjadł dwie garście) i jeszcze skoczyliśmy do sąsiadów na pyszne hiszpańskie drinki z miętą
krycha nareszcie;-)
drozdusia ty się nie denerwuj bo ci nie wolnoolej pseudo koleżankę
poczujesz się lepiej niech się kisi w sosie własnym
co tu dzisiaj robić w taka pogodę![]()

szok bo on zawsze po 15-30minut sobie dzemie a tu tak dluuugo.... teraz najedzona sobie w hustawesi siedzi