reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hello baby Wy niczym pisarki Zapisane tu ze hej :) A co do targu to tez o tym slyszalam ale niestety nie zajechalam tam jeszcze :/ A ja juz sniadanue robie Hehe 12 no ale pozno wstalismy Ale rosolek sie robii pranko zrobione posprzatane troche a mala spii :)

mamuska jak bedziesz miala wiecej czasu to podaj jakies pyszne przepisy :))

w sumie to też jakoś nieciekawie się czuję ale to nie pogoda.po prostu ktoś od kilku dni szarpie mi nerwy.czasami myślisz że kogoś znasz a okazuje się że nic o tym kimś nie wiesz.ktoś robi z siebie anioła,osobę wyciszoną,spokojną i łagodną a okazuje się być wilkiem w owczej skórze.w sumie to nerwy mi już opadają.bardziej jest mi przykro.nie lubię jak ktoś zarzuca mi rzeczy nieprawdziwe i fałszywie mnie ocenia.czasami nie rozumiem ludzi.dzisiaj się do ciebie uśmiechają,odwiedzają cię a jutro robią zadymę z niewiadomo jakiego powodu.ech tam...najgorsze jest kiedy człowiek tak naprawdę nie wie o co chodzi i z jakiego powodu całe zamieszanie a ta druga strona wszczyna awantury jakby się nakręciła,wściekła albo czegoś naćpała.szkoda słów:-(

Drozdusia o mnie piszesz:confused::-D
ja tez o zadnym targu nie wiedzialam :confused:
a tak w ogole to sie witam.... ale mnie glowa boli...ahhh
no wlasnie co z Bozenka:confused:
ale sie nasza mamuska nowa rozkrecila... fajnie:tak:;-)
wlasnie mi mojes szczescie na klawiaturze buszuje i skasowala mi kawalek posta... maly haker rosnie hihihihi:-D:-D:-D

to nie o tobie Justyś;-) jak dotąd mam o tobie jak najlepsze zdanie i mam nadzieję że tak pozostanie.pisałam o osobie z którą kumpluję się od samego początku jak tu przyleciałam.do niedawna wszystko było ok.nigdy się nie pokłóciłyśmy.i którejś nocy dostałam dziwnego i bardzo obraźliwego smsa. i tak rozpętała się burza.tyle że ja nic z tego nie rozumiem bo nic tego nie zapowiadało,żadnych zgrzytów i nieporozumień.a im bardziej próbowałam dojść o co tak naprawdę chodzi tym bardziej byłam atakowana.szkoda.człowiek jest z dala od domu,zostawił daleko rodzinę,znajomych i przyjaciół więc szuka tu bratniej duszy ale chyba się nie da.drugi raz się już tak sparzyłam.a ja nie potrafię być sama.ja lubię towarzystwo i potrzebuję kogoś z kim mogę szczerze pogadać,wyżalić się.i jak myślę że kogoś takiego znalazłam to kubeł zimnej wody na głowę.czy jeszcze komuś można ufać i żyć z kimś po prostu,normalnie i w zgodzie?:confused:

drozdusiu ja to juz nie wierze w przyjazn pomiedzy kobietami Moge miec dobre kolezanki ale nic wiecej Za duzo razy zostalam oszukana :( Ahh ale co tam :) Moja przyjaciolka od ponad 10 lat jest moja wspaniala kocica :) A teraz i Nadina :)

Bry!!! Tęskniłyście???? Jestem już jestem ;-):-p!!! Ozwę się coś więcej jutro, bo jeszcze mam gości, a potem muszę chatkę ogarnąć i do męża się poprzytulać :-D:tak::-)!!!!!!! Choć sprzątać mi się nie chce....
Drozdusia, normalnie mnie zmroziło... Hmm, złoty gór Ci nie obiecuję (bo w końcu będziemy zjeżdżać do Polski), ale miłym (mam nadzieję) towarzystwem i ramieniem do wypłakania się jak najbardziej służę! Nie dołować mi się już proszę :)!!!!

Miłej niedzieli życzę, do klikania, buźka :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek jestem i ja
już po obiedzie dzisiaj:tak::-D:-D

a wczoraj mieliśmy wyjątkowo udany wyjazd z przepiękną pogodą, ferajna się kąpała ponad 2 godziny:tak::tak:
wróciliśmy o 21szej wykąpaliśmy Bąbla bo cały w piachu był (jak tylko go postawiłam na plaży to zjadł dwie garście:nerd: ) i jeszcze skoczyliśmy do sąsiadów na pyszne hiszpańskie drinki z miętą:cool2:

krycha nareszcie;-):rolleyes2:

drozdusia ty się nie denerwuj bo ci nie wolno:tak::tak:olej pseudo koleżankę:tak:poczujesz się lepiej niech się kisi w sosie własnym:-D:-D:-D

co tu dzisiaj robić w taka pogodę:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry