reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek
alex kaja wasze dzieciaczki wyglądają rewelacyjnie w mundurkach aż się łezka w oku kręci... nawet nie chce myśleć jak to będzie kiedy Bąbel pójdzie do szkoły:szok::-D:-D

drozdusia , natinke jak tu się położyć wcześniej , kiedy jeszcze tyle roboty a i człowiek by się trochę po relaksować chciał:eek::eek: ja za to odbijam sobie rano, kiedy kładę Bąbla o 10tej to i ja się wrzucam do wyrka i tak urywam godzinkę z nieprzespanej nocy -- inaczej chodzę jak zombi:confused2:

ło raju ile ja mam roboty , sprzątania i prania a jakiego lenia:eek::eek:

sylcia to nic niezwykłego takie zmęczenie jesteśmy tylko ludźmi a etat mamy dwudziestoczterogodzinny

reklama
drozdusia tak to juz jest w Zyciu albo rybki albo akwarium :)
kaja ja tu bylam u dentysty i tez wyrywalam zeba nic nie czulam ale rwal mi poltora godz ! I jeszcze kawaleczek zostal ! I zazyczyl sobie 100 euro ! Ale nie martw sie z dzieckiem napewno bedzie inaczej :) Ja bylam u dentysty kolo Cresent ...

Ms Marple zgodze sie ... Ale czasem moge robic caly dzien i siedziec z mala a czasem jakos po prostu nie mam sil Chyba przez ta pogode :(
Natinke tak jak mowilam Twoja maly mezczyzna juz jest dorosly na swoj sposob i widzisz sam stwierdzil ze nie wypada mu plakac :) Naprawde dzielny chlopak :))
Kaja a malenka wyglada superr Fajny ma komplecik czasem w tych szkolach sa wstretne ... A plecaczek tez ma superr Sama bym taki chciala :P Przeciez kazda z nas jest mala ksiezniczka :))

Ostatnia edycja:
dzień dobry.ja to w sumie nie mam za wiele do roboty.tylko obiadzik wstawić no i pranie.jedno wisi i się suszy a cały kosz brudnego woła o pomstę do nieba:-) i chyba jeszcze powoła bo jak patrzę na pogodę to raczej nie wystawię nic na zewnątrz:-( zmykam na śniadanko i wstawić jakiś obiadzik.miłego dzionka

dzień dobry.
wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do znajomych do Dublina.zabawa cudowna.Tylko niestety moje dzieci strasznie zle znoszą podróże.Muszę dawać im środki przeciw chorobie lokomocyjnej.A i tak nie mogą nic jeść w aucie,bo skutki są wiadome.

hello mamsuka i justysia :) ahh ja to jak na razie sniadanie jem Ta wasa chce mi sie juz rzy ... i konczyc nie bede ;/ Ja robie pranie i musze powyceirac krzesla na jutro I wyparzyc sztucce :P No i isc do sklepu po zakupki Dobrze ze mam blisko sklep Ale w centrze jest troszke drogo wiec niewiem czy sie nie wybrac do tesco a i musze isc po kolejne antybiotyki Bo dalej mam bole :(

reklama
z tego co przeczytałam masz zapalenie jajników?ja na szcześćie nie zarazem niestety nie wiem co to znaczy?
zapomniałam,że jutro spotkanie z Wami.zaram się idę brać za gotowanie bułeczek poori i robić sos raitas i ciasto migdałowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry