reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.ja się witam dopiero teraz bo od rana nie mieliśmy prądu:crazy: dopiero teraz nam podłączyli.a tak lipa-ani kawki,ani herbatki.obiadzik dopiero teraz rozgrzewamy.masakra.mam wieści od Martuany-nie będzie miała internetu przez jakieś 2 tygodnie więc jak coś to kontaktować się z nią przez telefon.ale w czwartek będzie.dobra spadam na jedzonko:-)

reklama
Halo, halo!!! Dziewczynki, a gdzieś Was wcięło??? Co tu tak cicho???? :szok::szok::szok:

Ok spoko no ale fajnie ze bedzie :) Ahh moja mala ma dzisiaj okropne himery Placze i placze :( A mnie serce boli tak mi jej szkoda :(

Jak Maleńka? Już spokojniejsza? Oj, najgorsze jak dzidzia płacze a my nie potrafimy pomóc i nie wiemy o co chodzi...

Edit: Nie ma Was, to sobie idę! Za niecało godzinkę wąż wróci, jupi :laugh2::laugh2::laugh2:!!! Śpijcie spokojnie i do jutra ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha z mala juz lepiej ale zmierzla jest dzis okropnie :( Ahh czasem opadam z sil tzn psychicznie :( ..........

A no tak w ogole to bardzo cichutko tu dzis oj jojojj :))

Jak na razie kobietki to dobranoc zycze ale moze jeszcze pozniej wpadne :))))

moja malutka już dawno a ja zamiast pójść w jej ślady oglądałam film.teraz mam zamiar się położyć ale pewnie Laura stwierdzi że już jest wyspana i znowu będę się wkurzać że nie zdążyłam zmrużyć oka:sorry: ale jakoś nie potrafię się z nią położyć po 20.i tak bym nie zasnęła a jak ona śpi to mam w końcu czas żeby poczytać czy coś obejrzeć.a znowu rezygnować ze wszystkiego?:confused2: tyle że potem oczy na zapałki:errr: no cóż,jak to się mówi-nie można mieć wszystkiego.spokojnej nocy kobietki

Kurka jak ja się boję tego jutrzejszego dentysty myszki mojej, mam nadzieję że naprawdę ją uśpią na ta chwilę wyrwania ząbka i nie wystraszy mi się stomatologa bo jak na razie było ok. Amelka też zadowolona ze szkoły. Wklejam foteczkę :tak:
URL%5D
a nie pochwaliłam się dostaliśmy dziś papugę gadającą :tak:

reklama
dzien dobry :) ale ta pogoda jest okropna..a ja mam tyle prania,a niestety nie posiadam suszarki...coz trzeba dom ustroic ubrankami malej :)
kaja super twoja corcia wyglada,prawdziwa uczennica :)
zobaczymy jak domis dzisiaj bedzie w przedszkolu sie zachowywal,wczoraj jak wrocil to mi opowiada,ze inne dzieci plakaly i mamy nie chcialy wypuscic tak jak on rok temu...on teraz taki duzy i doswiadczony ,ze nie wypada mu plakac!
a Adusia zaczna sie ładnie usmiechac i odzywac :)
drozdusia wiem o czy piszesz,tez mam zawsze dylemat czy jak poloze dzieciaki isc spac razem z nimi i sie porzadnie wyspac czy wkoncu zrobic cos dla siebie,poczytac,poogladac tv czy pogrzebac w necie..mhh wolnego czasu tak malo a tyle rzeczy by sie chcialo zrobic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry