reklama

Mamy z Limerick

reklama
oj Mamuśka smaka mi narobiłaś.i jak tu do jutra wytrzymać żeby skosztować tych pyszności?:-p:confused:

Sylcia a ty na poważnie nie stresuj się jutrzejszym dniem,będzie wszystko super;-)

przykro mi choć nie wiem jak się to odczuwa?
u mnie w domu dzisiaj istna wojna.pogoda taka,że każdy ma nastrój straszny co za tym idzie dzieci płaczą ja staram się nie wyjść z równowagi,ale dzisiaj i mi ciężko.jeszcze muszę iść na cresent po zakupki i pojechać do centrum niedaleko bus station po produkty na wielkiie gotowanie.
a moja dwójeczka biega dzisiaj po domu jak banda wariatów,a ja dzisaij poprostu jestem do niczego.

oj Mamuśka smaka mi narobiłaś.i jak tu do jutra wytrzymać żeby skosztować tych pyszności?:-p:confused:

Sylcia a ty na poważnie nie stresuj się jutrzejszym dniem,będzie wszystko super;-)
\

ja w dodatku jestem zdania,że te planowane imprezki od A-Z nigdy nie wychodzą jak powinny.powinna być choć odrobina spontaniczności.nie szykuj się aż tak bardzo,bo ja już w takim razie nie wiem czy te Wasze spotkania to wykwintne obiady?czy posiadówka mam??

posiadowki :) tylko z gory wole mama powiedziec co i jak zeby kazdej bylo wygodnie i aby zadna nie siedziala spieta :)) A ja juz nie pamietam kiedy ostatnio ktos do nas przyszedl ;/

to się nie wygłupiaj z polerowaniem sztućcy.ja z zasady siadam na podłodze jeżeli tylko jest taka możliwość?
a ja dzisiaj na obiadek robie przepyszne kalafiorki z serem i sosem a do tego pieczareczki.w dodatku jestem głodna jak wilk, ale nie mam ni w lodówce na co miałabym ochote.uroki ciąży.

no tak zastawa rezerwowa.u mnie też tak jest,choć co tydzień wyciągam całość bo średnio co tydzień mamy obiady w dużym gronie.
mamuśki mam brać zdjęcia?czy może będzie nas zawiele i nie będzie kiedy pooglądać?bo nie wiem czy je szykować?
a i czy Wy jecie Curry?dość istotne bo nie wiem czy mogę jeszcze coś ugotować?

Kochana ja uwielbiam kuchnie swiata Mnostwo przypraw a curry jest wsrod nich :) Noo ale to tylko moje zdanie :)
A te zdjecia wez napewno kazda z nas z checia pooglada :))
Bardzo sie ciesze ze wezniesz cos z soba pysznego do jedzonka Moj D tez sie cieszy liczy ze cos pozostanie z naszej wyzerki i on bedzie mogl skubnac :P
To nie to samo co kupisz w restauracji inaczej smakuje jak ktos gotuje sam Tym bardziej ze Ty sie na tym znasz :))

reklama
w restauracji są dania zrobione pod europejskie podniebienia.smakują dość mocno inaczej niż te orginalne,które robi się w indyjskich,hinduskich domach.ja uczyłam się tej kuchni 7 lat i itak Said mówi,że niestety nie jestem w stanie zrobić niektórych potraw(bo nigdy ich nie jadłam w orginalnym wydaniu).
dla Twojego męża mogę zrobić osobną porcję z różnymi daniami do spróbowania.niestety dla wszystkich mam nie zdołam,ale możemy się umówić,że co spotkanie przyniosę coś innego.
ostrzegam,że to są zdjęcia z 3 ślubów i jest ich 5 klaserów(nie licze tych robionych przez przyjaciół i rodzine)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry