reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

właśnie położyłam małą,niech się wyśpi przed zabawą..a ja kożystając z okazji oglądam Skazanego Na Śmierć!i zagryzam pizzą!!miłego dzionka

reklama
witam. Wczoraj dzieciaki lataly po osiedlu. Naznosily do domu pelna siatke slodyczy.Potem male posiedzenie u znajomej,one pzy drinku ja przy herbatce,poki co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze ze maly ok 19:00 mi zasypia juz na noc wiec nie mam problemu zeby sobie gdzies wieczorem wyskoczyc z domu. Chociaz wiecie jak to sie siedzi w towarzystwie jako jedyna niepijaca. Czasem patrze na wszystkich jak na wariatow:-D

aloha kobiały

ja dzis ide w tango, mój stary koncert gra wiec zadzwonilismy po tesciów (tralee) i przyjada to sobie odbębnie kilka tygodni bez imprezki w jedna sobotkę haha...

Czesc kobitki.Dzis niedziela ale u mnie chyba jakas nudna bedzie.Mezu dzis ma dzis sesje do magazynu i nie bedzie go polowe niedzieli.:crazy:Ehh tak to juz jest..Bede sie poprostu nudzic!!! Wogole jakas niewyspana jestem, i mam napiecie przedmesiaczkowe, ktore trwa juz tydzien.Wiec nie podkakujcie!!:wściekła/y:

witam
heh a ja zabrałam się za wszystko czego tak strasznie mi się nie chciało ostatnio!!
wywabianie plam z ulubionych ciuszków małej,pranie dywanu, porzadki w szafkach w kuchnii i to najgorsze....przeglądanie moich ciuchów!!
dołujący jest fakt,że przed ciążą nosiłam 34 i już wiem,że się w nie po ciąży nie zmieszcze!!!!!
także z wielkim bólem z powodu sentymentu do niektórych stroi lądują grzecznie do worka na śmieci pózniej wyniose je pod ciuchbude!!
miłego dzionka życze wszystkim

gastone a do jakiego magazynu? pochwal sie pracami męża :p

megan ja nie wróciłam do rozmiaru 36 , mam 10 kilo ciagle wiecej i bęben mi wisi jakbym była w 6tym miesiacu.masakra

ja w pierwszej ciąży przytyłam 17-19 kg i zgubiłąm wszystko w przeciągu 1,5 miesiąca w drugiej przytyłam 26-27 kg straciłam ok 20-22 a teraz przyłam już 17-19 ale widzę,że zmieniła się moja budowa ciała!większe biodra,większy biust wiem ,że to czas ciąży,ale....po córce mimo,że schudłam sporo to i tak już ledwo się mieściłam w ciuchy sprzed ciąży!a myśle,że teraz czeka mnie 38!!
co do brzucha też takowy miałam,wygladał jak balon bez powietrza!!!
ale robiąc brzuszki dość dużo udało mi się skorygować!!
dodam,że ja się nigdy nie odchudzam...nie uważam,żeby odmawianie sobie przyjemności jedzenia miało pomóc mi w ukształtowaniu sylwetki!!
pozdrawiam i idę składać pranko

reklama
Dziewczyny smutno mi...Dzis sie dowiedzialam ze Jasiek ma problemy ze zdrowiem.Jednym slowem - Retinopatia.Na jednym oku 1 na drugim 3,4.Nie jest ciekawie, moze nie widziec..strasznie mi smutno ide plakac!Wie ktoras z was cos o tej chorobie? Znaczy ja wiem bo od czego jest net tylko czy spotkalyscie sie blizej w rodzinie z czym takim?

Do góry