reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

magda ja bym na twoim miejscu nie czekała do poniedziałku tylko juz teraz dzwoniła po jakiegoś lekarza, nawet po tę polską panią doktor!! nie może tak być, że leżysz z bólem i na dodatek wody się sączą, jestem w szoku, że Cię puścili do domu!!!

reklama
dla mnie to wogóle jakaś paranoja!!spóbuje się dodzwonić do szpitala i zapytać kiedy będzie ta polska lekarka!bo z pakistańcem gadać nie będę po tym jak mnie potraktował

jasne, masz rację! to nie są żarty a co ten gościu wyprawia, w szoku jestem! według mnie to powinnaś leżec teraz w szpitalu pod dobrę opieką, brać jakieś antybiotyki! powodzenia i dawaj znac co i jak, trzymamy kciuki!

no i zadzwoniłam do szpitala!!polskiej lekarki nie ma dzisiaj, a ja jedynie mogę przyjechać i powiedzieć o co mi chodzi!!
postanowiłam poczekać do jutra!!rano pójdę normalnie do kliniki i poproszę o rozmowę z tą polką!!
nawet moja mamka mówi,że coś tu nie gra!!bo w 2 poprzednich ciążach leżałam już na oddzale i dostawałam antybiotyki przeciw infekcją a na następny dzień oxytocyne na wywołanie!!!
dziwne jest to,że mi teraz się nie leje!!tak jakby nic się nie stało!!!!
nie wiem co o tym myśle,nie będę sama sobie stawiać diagnoz choć naczytałam się dzisiaj o tym w necie!!!!!
jutro mam nadzieję,że będzie wszystko jasne!!!!

nigdy tu nie miałam problemów z lekarzami!!aż tu nagle ten cholerny pakistaniec,który chyba myśli,że jestem jak krowa,albo jak muzełmanka czyli gorsza od kozy!!
u nich umieralność dzieci jest duża więc hmmm dynda chyba jemu co będzie z moją kochaną Caroline!!
narazie nadal czuje ruchy!!
ale naczytałam się w necie o tych wszystkich zakażeniach i infekcjach po pękniętym pęcherzu i aż mi się słabo zrobiło!!!
rano wsiadam w auto i jadę do kliniki z nadzieją,że dadzą mi porozmawiać z polską doktorką i nie odeślą jak zwykle do admision(czy jak to tam się pisze)
myślę,że polka polkę lepiej zrozumie i jakoś zaradzi w tej głupiej sytuacji!!
dobrej nocki Wam dziewczynki życze!!dla mnie chyba już tylko zdrowaśki pozostały!!!!

witam i zaraz dzwonie do szpitala!
miłego dzionka dziewczynki!!
jakbym się nie odzywała, to znaczy,że mnie zostawili w szpitalu!!!
dla zainteresowanych mogę zostawić nr tel 0877802412 trzymajcie kciuki

reklama
Witam. Ja wlasnie odebralam od ksiedza formularz A i jak tylko poczte otworza to cisne wyslac:)...ksiadz powiedzial ze faktycznie jest w Irlandi tak,ze ksiadz ma takie jak by to ujac uprawnienia do poswiadczania tego typu dokumentow i ze jest to honorowane wiec miejmy nadzieje ze mi tego nie odesla. Poczekamy zobaczymy.

Do góry