Madziak nie załamuj się
)ta depresja poporodowa już niedługo Ci przejdzie uwierz te problemy wydadzą się błache
)) A ja wyszłam sobie na spacerek z moim brzdącem nakupowałam środków czystości całą mase i wywracam domek do góry nogami aż sie żyć chce:-)Kończe bo właśnie Gosiak wpadł na kawke
))
reklama
natinke18
Fanka BB :)
hej!ja mam dzis humorek dobry..chociaz tez od niedzieli mam ciche dni z moim lubym... to wina moich humorkow i jego braku zrozumienia dla mojego stanu
MEGAN napewno wszystko sie ulozy!!!wszystko wroci do normy!!jestes zmeczona i poprostu musisz odpoczac i zregenerowac sily!!!
CYTRUS jesli potrzebujesz dnia dla siebie,to przyprowadz mala do nas
chetnie sie nia zaopiekuje
buziaki i milego weekendu!!
MEGAN napewno wszystko sie ulozy!!!wszystko wroci do normy!!jestes zmeczona i poprostu musisz odpoczac i zregenerowac sily!!!
CYTRUS jesli potrzebujesz dnia dla siebie,to przyprowadz mala do nas
K
krycha
Gość
krycha kuruj męża, możesz zastosować okład z młodych piersi![]()
co do dziąsełek to miałam ci napisać, że ja kupiłam gryzaczki, wkładam do lodówki a jak Bąbel bardzo marudzi to smaruję go maścią i on sobie to gryzie
jak mi się uda to wkleję ci fotkę
o jest na dole posta![]()
Okład z młodych piersi, hehehehe, pomyślimy, pomyślimy
... No chyba będę musiała się zaopatrzyć w ten gryzaczek, zastanawiałam się nad nim ostatnio... ######################... - drabinka dla mamusiek, które się dołują - głowa do góry ;-)
Dzieki dziewczynki za mile slowa:-)
Kochana ja niestety nie jezdze samochodem bo czekam az mz mi wkoncu zakupi, ale ja ciebie zapraszam!heh ta sama droga...hello
piękny dzionek prawda? będę żyć
krycha kuruj męża, możesz zastosować okład z młodych piersi![]()
co do dziąsełek to miałam ci napisać, że ja kupiłam gryzaczki, wkładam do lodówki a jak Bąbel bardzo marudzi to smaruję go maścią i on sobie to gryzie
jak mi się uda to wkleję ci fotkę
o jest na dole posta
gastone "namawiała, namawiała, namówiła"kupiłam parę książek m.in małe trzęsienia ziemii, i już czekają na mnie u mamy
a Ty jesteś zmotoryzowana? jeśli tak to wsiadaj dziewczyno w auto i wal do mnie , ja całe dnie siedzę sama nie masz aż tak daleko( w przyszłym tygodniu bo mam gości)
aga mi też obiecałaś odwiedziny, przypomnę ci się jeszcze
że nie wspomnę innych kobitek, które mi to obiecały
papatki muszę lecieć bo goście w drodze a ja w polu![]()
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Dzieki Natinke:-)ja tylko sobie tak marudze.W weekend jak sie dostane do lazienki to mnie wolami nie wyciagna haha,zrobie sobie mini spa

Wielkie dzięki Gosiak za przemiłe popołudnie
) Madziak a o Ciebie to naprawde już powoli zaczynam się martwić
Coś za cicha jesteś!!! Młoda pełna życia dziewczyna to aż do ciebie nie podobne !!!!!Pozdrawiam wszystkie i lece bo mężulek z pracy przyszedł
)
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
jak tu cicho dzis...weekendzik sie rozpoczal i pewnie z mezami siedzicie:-)
K
krycha
Gość
Słodkich snów... 

reklama