beakta
Mammy of boys & girl
Ja poki co to dopiero rozgladam za fotelikiem bo jak pisalam Nico jeszcze miesci sie w swoim do 13 kg . Chcialam byc "wierna" marce Maxi Cosi i na takie tez bardziej zwracalam uwage co nie znaczy ze sie zapieram i innego nie kupie. Jak juz maly naprawde nie bedzie sie miescil to go wezme do sklepu i pomrzymierzam go do fotelikow i co najwazniejsze jak pisala Gastone poprzymierzam foteliki do samochodu. Gosia odwiedzamy ten sam baby sklep;-)

!!!!!
...
!!!
No i tęsknimy, zawsze jakiś nowy temat rzuciłaś, wracaj do nas.
;-)
az mi cisnienie skoczylo chyba...Czytam sobie na onecie o tym ze Ryan chce wprowadzic oplaty za wc,no i komentarze pod artykulem.A tam:ze powinni wprowadzic oplate za cytuje"rozwrzeszczane bachory" Ktorych mamusie udaja ze nie slysza, to moze wkoncu przestana z nimi latac bo inni pasazerowie placa za spokojny lot a nie sluchanie przez dwie godz. jak placza dzieci
I ze z dziecmi to powinno sie jezdzic samochodem tam moga sie drzec,i ze Te upragnione dzieci o ktore sie teraz matki trzesa to wpadki z jakimis "wasatymi Marianami"jezdzacymi niemieckimi gratami!!!Az kilka komentarzy dodalam.Ale jestem wsciekla
Ci ludzie to naprawde jacys nienormalni sa