reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hello,my po szczepieniu,mala byla bardzo dzielna i w ogole nie plakala :):):) Justys jeszcze raz dzieki za ''uzyczenia'' meza :)
faktycznie sliczniedzis bylo,domi sie wyszalal na dworze za wszystkie czasu,ciekawe czy pogoda sie uczyma do weekendu ??
tez mnie ciekawi jak tam marta...
buziaki!!!!

reklama
Witam;-)
No pogoda dzisiaj pierwsza klasa:-)
Drozdusia Ty faktycznie powinnas sie jakos wyciszyc.I zamiast sprzatac kiedy mała śpi zdrzemnij sie razem z nia. ;-)Albo podrzuc cioci Kasi:-D
Ms.Marple do dzieła kobieto. Zaczynasz następną kolejkę:-D
Martuana powodzenia!!!
I dzieki laski za info odnosnie tego zasilku na dziecko;-)

kochana ja nie sprzątam kiedy mała śpi bo ona ostatnio prawie wcale nie śpi:sorry2: sprzątam jak jest po prostu spokojna i zajmuje się sobą co zdarza się bardzo rzadko.a sprzątać przecież trzeba,chociaż czasami.
Lola już śpi i ja też w łóżeczku.popijam meliskę,zajadam się ptasim mleczkiem;-),ciasteczkami i na dokładkę mam jeszcze jogurciki i rybki w occie-pychotka bo robione przez tatę koleżanki:-p obejrzę jeszcze Rozmowy Nocą do poduszki i w kimonko.miłego wieczorku babeczki

ciekawe jak martuana się sprawuje:sorry2:

justyś to miałaś super relaks bo tam bardzo ładnie:tak:
Bąbel zjechał całe osiedle na rowerku i podobało mu się:-D

natinke pierwsze za tobą ja nie cierpię tych szczepień

camomile ja się nie pogniewam jeśli będziesz pierwsza:-D:-D:-D u mnie to może zejść na latka;-)

miejmy nadzieję, że nowe brzuchatki tutaj zawitają:-D:-D

beakta jak tam urlop spędziłaś ? wypoczęłaś? opowiadaj

a krycha obiecała ,że zajrzy i jej nie ma:cool:

acha zapomniałam, dzisiaj ujrzałam dwa ząbki na wierzchu, tyle, że to dwójki, więc mam w domu wampirka:szok:

Martuanna trzymamy wszystkie w kciuki, Drozdusia ja też ten film uwielbiam bo Różdżka to moja faworytka:) Ms.Marple jestem pewna że Adaś nawet z dwoma dwójkami wygląda jak dżentelmen:) Aguś dzięki wielkie za wszystkie informacje *)

a my dopiero wrocilismy .... Jula ma dzien dziecka i niewyapana spi w lozeczku... heheheh jutro rano sie nadrobi ta kapiel .... ja tez ide w kimono bo normalnie padam na pysk a jutro wielkie sprzatanie i przemeblowanie mnie czeka ahhh

dżem dobry:-) pogoda rzeczywiście ma być delikatnie deszczowa ale za to ma być ciepło.pora chyba kupić małej kalosze;-) właśnie co z Martuchą?może by do niej zadzwonić?ja niestety nie mam numeru:-(
Justysia no wiesz,dziecko na brudasa spać położyć????nu nu nu:-p
spadam na śniadanko a potem spacerek
acha zapomniałabym-kiedy pojawiają się te skurcze przepowiadające?nie pamiętam już a przecież niedawno byłam w ciąży z Laurą:sorry:

drozdusia przepowiadajace niebolesne pojawiaja sie po 20 tygodniu zdaje sie:)

a marta dostala wczoraj okolo 23 ten zel dopochwowy na wywolanie( powiedziala ze tabletke ale mnie sie wydaje ze oni raczej zel daja)......pozniej wysle eska do niej to bede wiedziec co i jak:)

olcia nie ma za co:) ty wiesz ze sluze pomoca w kazdej chwili:)
uciekam do obowiazkow papatki

reklama
to ja w nocy właśnie miałam tyle że mnie pobolewało.strasznie brzuch mi się napinał i był twardy jak jasna cholercia.już nawet chciałam po T dzwonić bo był w pracy ale poczekałam kilkanaście minut i przeszło.ale stracha miałam bo z Laurą nie miałam takich historii a skurcze przepowiadające miałam bardzo późno-koniec 8 początek 9 miesiąca.na szczęście dziś jest już ok;-)

Do góry