reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
OLIVCA ja tez daje herbatke koperkowa rozpuszczalna z bobovity mam tez rumiankowa:)i choc w wiekszosci mala pije moje mleko to od wczoraj wlasnie widze ze chetnie popija te herbatke:)a robie ja na zwyklej przegotowanej wodzie:)
dobra zmykam bo Andrzej karmi mala i idziemy na spacerek jakis....
pozdrawiam wszystkie i zycze milej niedzieli

reklama
Aga ja tu chyba z 10razy dzisiaj bylam i widze ze dalej nic sie nie dzije.... ja mam sterte do prasowania.... tatus poszedl kapac corcie ja ja nakarmie i lulu pojdzie... a ja do polnocy pewnie prasowac bede bo od okolo 3 tygodni nie wyprasowalam nawet jednej rzeczy Julki i taki tego final ze jak otwieram szafke to swieci pustkami wiec musze sie za to wziac...:wściekła/y::angry: jak ja nie lubie prasowac aaaajjjc!!!!!!!!!!

a ja jeszcze nie spie i tworze... to moje ostatnie dzielo :)
jutro wkleje zdjecia pokoiku :)
dobranoc kobitki :)

Załączniki

• 100_7751.jpg
    100_7751.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 40
Dzień dobry!!! Tęskniłyście za mną :-p??? Od dziś wracam do Was ;-)! Jeszcze raz gratuluję świerzo rozpakowanym mamuśkom, Wasze pociechy są ślicznuśkie :-D:-D:-D!!! A teraz szybko stukam co u nas, więc... Męża już mam w Irlandii i ciężko mi okropnie, bo nic nie mogę zrobić, ech... Zmieniam ja ciągle tej swojej Pyzie otoczenie i efekt jest taki, że ciagle mi przyn nodze stoi!!! Liczyłam na pożegnanie z piersią, ale jest na odwrót - Oliwka prawie w ogóle nie chce nic innego jeść :szok:, czasem czymś nas zaskoczy, ale rzadko... Zaczęła chodzić, na górze ma już 4 ząbki i pyskata jest jak nie wiem :baffled:! Nic nie wypoczęłam na tym urlopie :dry:... Hmmm, no ale się nie poddaję, mam jeszcze troszkę czasu, więc może się uda, kto wie ;-)... Miłego dnia Wam życzę i spadywuję do mojej marudki... Aaaaa i nie nadrobiłam jeszcze zaległości, dużo tego :szok:, ale zrobię to, na pewno!!!!!!!! Buźka :-)

dzień doberek
słoneczko wygląda:tak:
ja mam lekkie usprawiedliwienie: mam dwie nastolatki w domu :szok:
ale będę pisać...będę:tak:

krycha
witaj i pisz :tak::tak::-D:-D ale przegięcie z tym cyckiem masz:nerd:

justysia obejrzałam niezła twarzyczka , ty tak tworzysz?

aguś mała już polubiła herbatkę?

ciekawe jak tam Mati się miewa, chyba jest tatusiopodobny... nie uważacie?

a co u Adusi? natinke poproszę fotkę na priv wyślę ci mój adres mail

Hej laseczki ja już dzisiaj jestem ;-)Ale się za wami stęskniłam wo matko:-Dmusimy jakieś spotkanko wymyślić bo mamy tyyyyyyyyyle do poklachania hahahha :tak: Mati jest przesłodki jak narazie nawet nie wiemy że go mamy tylko śpi czasami coś zje ale to tak dosłownie jak nie śpi godziny w ciągu doby to jest dużo:))Położna była u mnie już wczoraj i oki:)) A mały skura zdjęta z mojego Marka ino ma WIĘCEJ włosków co było do przewidzenia hahahh:tak: A co do porodu to wieczorem o 22 tak jak mówiła Natalia dali mi tabletke o 23 sprawdzili skurcze i powiedzieli że nie podziałało ale mnie tam się coś zdawało że pobolewa m,nie szyjka i cosik się dzieje i faktycznie jak o 4 rano mnie siekło to szok przez te skurcze które mniewałam już wcześniej wszystko już miałam tak obolałe że masakra ale cóż koło 5 powiedziałam pielęgniarce że już nie moge i napewno to już TOOOO:))Byłam hepii ale bolało nieziemsko zbadali mnie i powiedzieli że mam jeszcze pochodzić spytali czy chce i tu magiczne słowo epidural a ja OCZYWIŚCIE! ale to twierdzili jeszcze nie czas! więc ja to kiedy??No to zaprowadzili mnie na porodówke koło 6 w międzyczasie przyjechała moja siostra bo tym razem rodziłam z Gosią zrobiłyśmy prezent mojemu bo nie wiedział że rodze a miał ciężką noc z Mareczkiem troche był zaskoczony ale przeszczęśliwy hahhaha(Oczywiście że zobaczył Matiego) Jak już Gośka przyjechała to mnie akurat przebiła pani wody i stwierdziła do Gosi że nie podadzą Epiduralu bo przy 4 to plum i już po wszystkim myśleli że nie zrozumiem a mi jak w pysk dali gas i do dzieła myślałam że wykituje normalnie się popłakałam choć gas powiem szczerze pomagał ale dawał haju hehehkoło 8 zlitowała się babka jak widziała jak się męczę i zawołała lekarza anastazjologa a ten mi litanie pół godzinną a ja mu że i tak nie rozumiem że ma walić tym epiduralem a On że musi dziewczyny myślałam że go wykastruje ale jak już dali to byłoooooooo lepiej nie znieczuliło mnie to całkowicie ale zawsze coś;-)a Gośka dawała czadu przy niej nie wiedziałam czy się śmiacz płakać czy jej wpierniczyć ale powiem że przy niej rodzenie to kupa rozrywkinawet pielęgniarka się uśmiała jak weszła a Ona z laciem na nienarodzonego maluch żeby się pospieszył bo mnie męczy a Ona głodna teraz fajnie się wspomina ale same wiecie:tak:A TERAZ IDE NA ZAKUPKI I SPACEREK Z MOIMI CHŁOPACZKAMI MUSZE SIE WYNAGRODZIĆ HAHAH:-D

reklama
Do góry