reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

czesc:)
ale dzisiaj piekna pogoda... bylam na spacerku na osiedlu Marty:) :p

widze ze sobie paszporty zalatwiacie... ja tez wlasnie sie za to wzielam. Chcialabym zeby Kubun mial irlandzki, ale chyba sie nie uda- bo jestem tutaj dwa lata:/ tak wiec trzeba bedzie do dublina jechac:/
No wiesz co byłaś u mnie na osiedlu i nie dałaś znać??MAŁPISZONKA;-)NASTĘPNYM razem daj znać że będziesz :tak: Mam nadzieje że w czwartek będziemy miały okazje się poznać ;-)A ja byłam już w mieście i na zakupkach i teraz myśle co by tu na czwartek przygotować dobrego hmmm cobyście były zadowolone i pojedzone hahah;-):-D:tak: Oki kończe musze się pocieszkami swoimi zająć w końcu po to je mam hahah a głooooooooodne takie no i pranko czeka na rozwieszenie i prasowanie a zaraz po mężusia musze jechać wowo przy takiej rodzince nudzić się nie można haha a i może dietce pomoże więcej ruchu A DZIEWCZYNY DZISIAJ JUŻ MOJE MALEŃSTWO JEST OFICJALNIE ZAREJESTROWANE MATHEW DZIUBANY hhaaahahaah jaka jestem dumna :-D;-)

reklama
Ohh jestem chyba najwiekszym glupkiem na swiecie Bylam u Natinki i pomylilam dom Pukalam tam gdzie nikt nie mieszka :/
Sylwia ale się uśmiałam myślałam że tylko ja jestem taka rozkojażona :-D:-D:-DA ja jutro też musze jechać do centrum bo mężulek będzie miał urodzinki i telefon zamówiłam i nie doszedł :-( i jutro obiecali zobaczymy ;-) a przy okazji na lumpki sobie pojade hahah może któraś ma ochotkę na centrum jakąś kawcie byśmy wypiły na mieście co wy na to??

Marta- spacerek byl bardzo spontaniczny:p
ale na tym osiedlu fajny domek do sprzedania- moi rodzice sie zastanawiaja zeby go kupic:p
a jesli chodzi o spotkanie- na pewno kiedys wpadne:)
heh... teraz mam troche na glowie:/
musze adwokatow zalatwiac- sparawa o alimenty:/
i ten paszport...

Sylwia kto nie ma w glowie ten ma w nogach jak to mowia tylko sie jutro nie pomyl hihihi:-D:-D:-D
Colima nie znam niestety przypadku zeby komus dali a z urzednikami tutaj to roznie bywa a noz widelec sie uda
Martucha ja bym mogla sie znalesc w miescie tak po pierwszej !!!!!!

reklama
Do góry