reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dziewczyny jak tam już w domciu??Moje maleństwo dostało mleczko i śpi jak suseł;-):tak:także już zdążyłam się odrobić ze wszystkim i czekam na mojego mężusia :tak:i dziewczynki :))Powinnam być zadowolona że tak maluchy śpią a ja sama i mam czas ale w domu taaaaaaaaaaaaaak cicho :szok:że nie wiem co mam robić:szok::szok:rajciu a tu rok szkolny się zbliża i naprawde będe sama Marek w pracy dziewczyny w szkole MASAKRA:(( Pogoda też dzisiaj daje się we znaki mam nadzieje że jutro będzie ładnie bo musze się wybrać na zakupki i wolałabym tak spacerkiem a nie tylko pupke wozić trza troszke się rozruszać i podbać o kondycje hahha a dzisiaj wyciągne sobie maszyne do ćwiczeń trza wkońcu zacząć odwyk :szok::-D:tak::-);-)Sylwia a może juterko przejdziemy się spacerkiem do Crescent??Co?? A WIECIE ŻE MI SIĘ ZA TĄ NASZĄ OLCIĄ TEŻ TĘSKNI :((MOGŁA BY TAK KIEDYŚ WPAŚĆ DO LIMERICKU :)))))

reklama
jak zwykle spotkanko superanckie :tak::tak: do następnego
jak wróciłam , dziewczyny się pytały jakie prezenty dostał maluszek i powiedziałam ze nie wiem:zawstydzona/y: chyba wprowadzimy zwyczaj oglądania prezentów co Wy na to?:confused::zawstydzona/y:

martuana
ja właśnie będę żarła toffi w wafelkach dziewuchy wymyśliły wiec będę się tuczyć:wściekła/y::-D:-D:-D
kiedy wyjadą wraca na dietę:dry::dry::dry:

a ja po powrocie położyłam się i dopiero wstałam.i chodzę jak pijany zając.dziwne,bo ja nigdy nie spałam w dzień:confused: już myślę tylko o tym że za chwilkę dam małej kolację,mycie i znowu do łóżeczka;-)
a spotkanko tradycyjnie super.Martuana i Aga myślcie sobie co chcecie ale dla mnie wyglądacie naprawdę dobrze a nawet powiem że kwitnąco
Sylcia zgadzam się z tobą;-)
uciekam,może uda mi się małą szybko położyć i wrócić do wyrka:sorry2:

pozniej wam poprzesylam zdjecia ze spotkanka bo teraz sie wybieram do mojego przyjaciela na cappucinko i lody :):):) bo zostalam zaproszona :)

Sylwia dzieki jeszcze raz i napisz mi swojego maila na priva to tez Ci zdjecia przesle

to ja tez podziekuje za mile jak zawsze spotkanko szoda ze tak szybko musialam isc:(SYLWIA milo bylo Cie poznac:)nastepne spotkanko musi byc u mnie ale chyba poczekamy na KRYCHE bo bidulka nic nie zaliczyla heheheh...tak wiec prosze sie jakos okreslac coby wszystkim pasowalo:)

a Majka wazy prawie 4400....w tydzien przybrala 300.....niezle jej idzie hehehehhe...teraz z tatusiem rzadzi :) trzeba miec chwilke na forum heheheh
no nic ide dalej poczytac.......
DROZDUSIA kwitnaco?????????????????nie no rozbrajasz mnie hehehhe....ty popatrz na siebie kochana....Ty to super wygladasz:)ech......no ale nie wszystkim dane jest byc szczupla.......no ale moze za jakis czas cos mi spadnie z tej mojej wagi....ech.....

Ostatnia edycja:
aga mówi się, że jak się zbierało tłuszcz 9 miesięcy to potrzeba tyle samo czasu na jego zrzucenie, więc się martw wszystko zgubisz:tak::tak::-D:-D

mi nie pasuje tylko wtorek bo jadę na lotnisko

justysia czekam na foty z nowego aparatu i wysyłam ci priv avonkowy

olivco ozwij się jak ci tam? jeszcze masz ferajnę?

a beakta co porabia?

reklama
Do góry