reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

drozdusia (jeszcze nie wiem jak się zakreśla imiona, ale się nauczę).
w tej chwili mieszkam na dooradoyle,ale chce wrócić do centrum ,a raczej za maternity hospital.tam kiedyś mieszkałam i tam mi było najlepiej.

reklama
no to mieszkasz tam gdzie większość babeczek z forum.ja akurat jestem z centrum.zapraszam więc na stare śmieci:-) bo nas tu tylko 3:sorry2: żegnam się już na dzisiaj.obejrzę Housa i spać.spokojnej nocy

tak myślę,że za 2-3 tygodnie wrócimy na stare śmieci, bo mi strasznie ciężko się z moją hołotą wybrać choćby do szpitala.Zresztą to niby centrum, ale jest ciszej,niż na dooradoyle.i tam mamy znajomych,a tu..sami polacy mieszkają i same wiecie jak to jest jak para jest mieszana.Polacy naprawdę potrafią zajść za skóre

witaj mamuska25 fajnie ze sie nasze grono powieksza !!!!! a moze bys sie nam przedstawila imieniem :):):):tak: ja tez na dooradoyle mieszkam kolo collins baru a Ty:confused:
Drozdusia ja to sie bankowo pojawie na forum prze polnoca a i nawet po polnocy hiihihi a gdzie Ty dzisiaj po dworze latasz jak dzisiaj takie paskudne popadowki brrrr masakra jakas...:wściekła/y:. czemu tu sie dopiero na wieczor wypogadza :confused::baffled:

Bozenka trzymam kciuki za jutrzejsza pogode !!!! Nam pozostal jutro park w city centre :sorry2: moze Drozdusia do nas dolaczysz jak nie bedzie lalo:confused: tylko u nas to taki problem ze nie wiemy o ktorej bedziemy jechac ale przeciez jak Ci dam pol godzinki przed naszym wyjsciem znac do bys sie dokulala....

A nasza Ola od nas na zawsze chyba uciekla!!!!:-(
Sylwia popatrzylas sobie na dafcie na domki:confused: heheh juz zobaczylam, ze popatrzylas.... a moze Ty sie masz ochote do parku jutro wybrac?? w kupie zawsze razniej hihihihi

Ostatnia edycja:
justysia21 już się przedstawiałam, widocznie nie doczytałaś.nic nie szkodzi jestem Anita i mam 25 latek.Mieszkam bardzo niedaleko Ciebię, bo przy samym Motor Tax Office.Niegdyś często stołowałam się w Super Wok to chyba gdzieś niedaleko Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Justysia niewiem czy dam rade bo mam troche do zrobienia :/ Ale napisze jutro rano co i jak
Noo ogladalam sobie rozne Niejedne propozycje ciekawe tylko czasem nierozumiem wszystkiego z textu:/
Mamuska wiesz kazdy zyje tak jak chce jak uwaza za sluszne Mi kazdy mowil ze moj zwiazek potrwa chwile i minie a tu widzisz zyje nam sie dobrze choc 10 lat roznicy miedzy nami jest i mamy piekna corke :))

Do góry