reklama
D
drozdusia
Gość
no to mieszkasz tam gdzie większość babeczek z forum.ja akurat jestem z centrum.zapraszam więc na stare śmieci:-) bo nas tu tylko 3
żegnam się już na dzisiaj.obejrzę Housa i spać.spokojnej nocy

mamuska25
Zaangażowana w BB
tak myślę,że za 2-3 tygodnie wrócimy na stare śmieci, bo mi strasznie ciężko się z moją hołotą wybrać choćby do szpitala.Zresztą to niby centrum, ale jest ciszej,niż na dooradoyle.i tam mamy znajomych,a tu..sami polacy mieszkają i same wiecie jak to jest jak para jest mieszana.Polacy naprawdę potrafią zajść za skóre
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
mamuska 25 hejo milo mi poznac
) Ja mieszkam na Raheen
To bliziutko
Juz z gory mowie mnie pary roznego pochodzenia nie interesuja
Jak im sie zyje dobrze to to sie liczy
) Ja jestem za 
Juz z gory mowie mnie pary roznego pochodzenia nie interesuja
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
justysia dzieki za stronke ogladam wlasnie domy i mieszkania 
justysia21
Elfikowa mama :D
witaj mamuska25 fajnie ze sie nasze grono powieksza !!!!! a moze bys sie nam przedstawila imieniem 

ja tez na dooradoyle mieszkam kolo collins baru a Ty
Drozdusia ja to sie bankowo pojawie na forum prze polnoca a i nawet po polnocy hiihihi a gdzie Ty dzisiaj po dworze latasz jak dzisiaj takie paskudne popadowki brrrr masakra jakas...
. czemu tu sie dopiero na wieczor wypogadza 

Bozenka trzymam kciuki za jutrzejsza pogode !!!! Nam pozostal jutro park w city centre
moze Drozdusia do nas dolaczysz jak nie bedzie lalo
tylko u nas to taki problem ze nie wiemy o ktorej bedziemy jechac ale przeciez jak Ci dam pol godzinki przed naszym wyjsciem znac do bys sie dokulala....
A nasza Ola od nas na zawsze chyba uciekla!!!!:-(
Sylwia popatrzylas sobie na dafcie na domki
heheh juz zobaczylam, ze popatrzylas.... a moze Ty sie masz ochote do parku jutro wybrac?? w kupie zawsze razniej hihihihi

Drozdusia ja to sie bankowo pojawie na forum prze polnoca a i nawet po polnocy hiihihi a gdzie Ty dzisiaj po dworze latasz jak dzisiaj takie paskudne popadowki brrrr masakra jakas...

Bozenka trzymam kciuki za jutrzejsza pogode !!!! Nam pozostal jutro park w city centre

A nasza Ola od nas na zawsze chyba uciekla!!!!:-(
Sylwia popatrzylas sobie na dafcie na domki

Ostatnia edycja:
mamuska25
Zaangażowana w BB
justysia21 już się przedstawiałam, widocznie nie doczytałaś.nic nie szkodzi jestem Anita i mam 25 latek.Mieszkam bardzo niedaleko Ciebię, bo przy samym Motor Tax Office.Niegdyś często stołowałam się w Super Wok to chyba gdzieś niedaleko Ciebie?
Ostatnia edycja:
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Justysia niewiem czy dam rade bo mam troche do zrobienia :/ Ale napisze jutro rano co i jak
Noo ogladalam sobie rozne Niejedne propozycje ciekawe tylko czasem nierozumiem wszystkiego z textu:/
Mamuska wiesz kazdy zyje tak jak chce jak uwaza za sluszne Mi kazdy mowil ze moj zwiazek potrwa chwile i minie a tu widzisz zyje nam sie dobrze choc 10 lat roznicy miedzy nami jest i mamy piekna corke
)
Noo ogladalam sobie rozne Niejedne propozycje ciekawe tylko czasem nierozumiem wszystkiego z textu:/
Mamuska wiesz kazdy zyje tak jak chce jak uwaza za sluszne Mi kazdy mowil ze moj zwiazek potrwa chwile i minie a tu widzisz zyje nam sie dobrze choc 10 lat roznicy miedzy nami jest i mamy piekna corke