reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

No mi też już pewna osoba próbuje zszargać nerwy!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr powiedziała komuś coś że ja niby coś powiedziałam <A to nie prawda, tylko to chyba walka mniędzy tymi 2 osobami> a ja powiedziałam tak że....Się nie wpier.... w sprawy rodzinne. W sumie to to olewam bo jestem czysta ale sam fakt, i że niby ona sobie to ze mna wyjaśni...a proszę bardzo czekam tylko jakoś ona nigby nie pałała zainteresowniem nawet zadzwonienia do nas np zapytać co słychać i w ogóle. Wkur.... mnie takie coś widzisz kogoś raz na jakiś czas i jeszcze cię coś wkręca:wściekła/y::no::wściekła/y::crazy:

Widac ze nie tylko ja mam jakies problemy z ludzimi ;;/;/;/ Kochana wspolczoje wspolczoje i wspolczoje Nerwowac sie musisz niezle ;/

A ja siedze w domciu sama M przed chwila do pracy pojechal
Emilke znowu temperatura zlapala kurcze jestem taka zla juz nie wiem czy ja zle sie zajmuje dziecmi czy co bo ciagle cos maly moj to co 2 tydzien mi choruje juz mi rece opadaja nie wiem co robic

Ojj kochana taka teraz pogoda wiec o jakiekolwiek choroby nawet drobne nie trzeba sie prosic A dzieciaczkami napewno obiekujesz sie rewelacyjnie :))

Mam wozek !!!!!!!!!!!!!! Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona Nie widac nawet uzytkowania tak jest zadbany :))

reklama
no no Sylcia to teraz na spacery będziesz nową bryką pomykać;-) najważniejsze że jesteś zadowolona:tak:

Razem z Damianem jestesmy bardzo zadowolenii ... Wydalam 50 euro a mam wozek super i ma przekladana raczke czysciutki mam cos typu spiworek i gondolke i torbe i pelerynke i palak do spacerkowii koszyk jest duzy :)) Wozek rewelejszyn :))

witam kobietki :-)
ja nadal w dwupaku :-(drozdusia ja tez sadze ze moja mala nie chce wyjsc za dobrze jej w brzuszku i tyle maly uparciuszek :rofl2:. fakt mozna powiedziec ze pechowe jakies jestesmy na koncu ciazy . sylcia rozumie Cie sama to przechodzilam - najlepiej samemu mieszkac . we wtorek jade do szpitala ( ciekawa jestem co mi powiedza ) mam dosc irlandzkiej sluzby zdrowia .

HELLLO
SYLWIA jak masz nowy wozek to koniecznie musiz do mnie jutro wpasc i sie nim pochwalic :)))wpadnij co bedziesz w domu w tych nerwach siedziec :)
moj mezus jutro wraca juz do pracy...duzo halasu o nic,a w sumie moglby jeszcze na tym urlopie sobie posiedziec :) czlowiek sie szybko do dobrego przyzwyczaja :)
dobrej nocki mamusie :)

Madzia widać malutka nie chce się z tobą rozstawać.a zresztą u nas teraz zimno,wietrznie i deszczowo a w brzuszku mamusi cieplutko i przyjemnie;-) co się więc dziwić że jej się tu nie spieszy.ale nie zazdroszczę ci:no: mogliby już ci pomóc w szpitalu skoro natura się nie garnie. ja już zaczynam odliczać dni i aż się boję że będę się tak jak ty kulać i kulać bez końca:eek: ale co tu zrobić żeby wypędzić małego lokatora skoro nawet przejażdżka ze schodów go nie wykurzyła:confused: tylko nie myśleć że specjalnie to zrobiłam:sorry::-D
Natinke tak to już jest-jak facet za długo w domu to źle bo to tak jakby kolejne dziecko w domu było, ale jak go nie ma to też niedobrze:confused2: no mój to jeszcze jutro idzie na cały dzień i potem dwa dni wolnego.jakoś przetrwam,chociaż jak tak siedzę sama z małą to kota czasami dostaję.jak jest pogoda to jeszcze człowiek gdzieś połazi a jak leje i wieje,że człowiek się ruszyć z domu nie może,do tego stary w pracy do wieczora.......wrrrrrrrrrrrrr

madzia moze jutro urodzisz :)) Tak jak ja dzien po terminie :))
natalla jutro o 14 ide do poloznej a pozniej sie chcialam do cresent przejsc a wiec wpadne do Ciebie z wielka checia :))

dzieńdoberek babki
wracamy do kieratu post weekendowego;-):-D:-D:-D
wstawać na kawuchę!!!! już pachnie:-D:-D
wiem, ze brzydko i zimno:eek: jeszcze tylko miesiąc najpaskudniejszej pogody a potem już z górki :-D:-D:-D

reklama
dzien doberek moja kawka tez juz zapachniala :)
sylwia no to czekam na ciebie :) tylko nie pisz do mnie wiecej NATALA!nie nawidze jak sie do mnie tak mowi :) obecnie odnosi sie tak do mnie tylko ukochany tesciu :)hehehe
moze ktos jeszcze ma ochote wpasc??zapraszam jak cos :)
milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry