reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ojojoj puchy tu dzisiaj straszne...
No Sylcia daj znac co z Wami??
Gosiulka pewnie ze sie musimy spotkac!!! juz sie doczekac nie moge choc z Pl to nie chetnie bede wyjezdzala :-(
dzisiaj sobie walnelam male spa girki sobie wypieknilam i mam rzesiiska jak gwiazda filmowa hihihihi
dobrej nocki babeczki :)

Heja :)) u nas przeziebienie ;/;/;/ Ja juz prawie zdrowa A meczylam sie tak bo okres dostalam a ja bardzo ciezko je przechodze po ciazy ;/ Mam jedynie katar i kaszel no i Nadinka ma kaszelek i ma 38 I teraz na noc miala 39 ale spada goraczka ... Zyc zyjemy i mam nadzieje ze jak najszybciej wrocimy do zdrowka :))

Dzień doberek. Post pod postem ale minęło już trochę czasu!!:-D Ale tu ruch hohohoh słuchajcie może ja o czymś nie wiem i istnieje nowe forum gdzie się wyniosłyście:szok: Hallo po 11 a tu jeszcze nikt nie zaglądał hmmmmmmmmm:eek:

Hejka :))

Widac dzis tu jedynie kaja urzeduje :))

Ja juz praktycznie zdrowa od czasu do czasu zakaszle i co mi jeszcze w nosie siedzii Szkoda mi Nadii bardzo meczy sie bidulka troszke :( Ma 37 czasem niecale 38 Jest troszke zmierzla :(( Ale ma apetyt zabawkamii sie bawii Tyle dobrze :)))))

dżem dobry:-) rzeczywiście weekendowe puchy tutaj:shocked2: ale od jutra pewnie wszystko wróci do normy:tak: pogoda no cóż beznadziejna ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo chcę już wyjść z dzieciarnią na spacerek:-p
Sylcia miejmy nadzieję że do wyjazdu się wykurujecie
Natinke wielkie dzięki za folię,mój T oczarowany klockami;-)

Witam sie i ja
Chyba az tak pusto to tutaj juz daaawno nie bylo......
My mielismy fatalna noc, Sophie o 2:30 ubudzila sie i ryczals do 5 nie pozwolila sie odlozyc ani do swojego lozeczka ani z nami nie chciala lezec,wkoncu siedziala mi na kolanach i bawila sie termometrem az jej glowa opadla heheh zasnele... a ja o 6 znow sie przebudzilam i poszlam glupiajej mleko zrobic, nawet lyczka nie wypila, i zaczym znow zasnelam, mala sie obudzila .....3 godziny tylko spalam w ciagu calej nocy:wściekła/y: odsypialam potem z mala do 13 , teraz ona znow zasnela, a ja tak siedze przed tv i oczy mi sie kleja ...

Sylwia to dobrze ze Tobie juz przechodzi oby i Nadinka jak najszybciej doszla do siebie:) Dobrze ze ma apetyt i sie bawi zabawkami:)

Drozdusia jutro jak bedziesz szla na spacerek to jesli tylko masz ochote to wpadnij do mnie choc na troszke na kawusie, tylko ze ja dopiero bede popolodniu tak o jakiejs 13 takze zapraszam jesli tylko masz ochote:):) i czujesz sie na silach:)

Milego wieczorku mamusie:)

reklama
Goska to mialas nieciekawa noc ;/ Oby mniej takowych
Drozdusia
nie watpie ze chcesz juz na spacereczek :))

Noo u nas juz Nadina nie ma w ogole goraczki czy nawet stanu podgoraczkowego :)) Mam nadzieje ze tak juz zostanie Noo a jezeli sie jednak zmienii to po prostu prze'book'ujemy bilet na pozniejsza date i tyle :)) Ale wolala bym juz leciec :))

Do góry