reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamusie .

Ja juz wracam do normalnego zycia tzn. wszystko poukladane z dzidzia i mamusia tez sie dobrze juz czuje ( waga prawie jak przed ciaza :-):-):-)) . Mayeczka budzi sie co trzy godzinki na jedzonko ogolnie grzeczna dziewczynka mamusi :-). Drozdusia a jak Twoj malutki i malutka ???? Pozdrawiam :-)

reklama
Madziakowalik mały w porządku.je,śpi i robi w pieluchy:-) Laura też dobrze zareagowała na nową sytuację.trochę robi problemy ze spaniem ale ogólnie nie widzę jakiejś zazdrości.z czasem się wszystko unormuje:tak:
Gosiulka jeśli jutro będzie pogoda i się ruszę z domu to być może o ciebie zahaczę.dam ci jeszcze znać na fona:cool2:

Drozdusia no to fajnie jakbyscie wpadli z dzieciaczkami:) mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna wkoncu:) chyba juz sie wywialo i wypadalo:) Czekam jutro na tel jakcos:)

Sylcia ciesze sie ze coraz lepiej ze zdrowkiem i mam nadzieje ze chorobsko nie pokrzyzuje wam planow lotu, TRZYMAM KCIUKI!!!
a ja dzisiaj mojej malej daje juz przed spaniem calpol, bo cos mi sie wydaje ze to przez zebolki bo slini sie dzisiaj jak opetana i apetycik tez nie najlepszy....

Madziakowalik ciesze sie ze wszysko juz powraca do normalnosci:):) a jak nocki u Ciebie, dajesz rade? bo ja pamietam ze wiecznie chodzilam nie wyspana, a wlasciwie do tej pory chodze:eek:

ho ho ho
drozdusia dziekujemy zamilo spedzone popoludnie:)
ja za niedlugo ide szykowac Mayce kapiel.....
przez ten wiatr to normalnie cale cieplo z domu wylatuje...wrrrr.......oby dlugo sie ta pogoda nie utrzymala.....
no nic.....chyba bede uciekac ,bo i tak jakos nic sie tu nie dzieje od kilku dni..
dobrej nocki zycze wszystkim

Aguś ho ho ho:-) my również dziękujemy:tak: a to wiatrzysko rzeczywiście jest wstrętne.w nocy za ciepło raczej nie będzie.lepiej nie wystawiać nawet stopy spod kołdry:no: Lola na szczęście padła szybciutko i znowu podczas jedzenia kolacyjki:-p przynajmniej nie musiałam się z nią szarpać.zaniosłam do łóżeczka i z głowy.może lepiej że nie śpi w dzień bo wieczorem pada jak kawka:-D no i musi częściej biegać z Anitą:tak:;-)
jutro podobno ma nie padać i już tak nie wiać także jest szansa że wypróbuję moją nową furmankę w praktyce:rofl2:

bry!co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak nie pada to wieje,ze az strach!!!!!!!!!!!!
no nic.....pewnie bedzie przymusowe siedzenie w domu...
a moja Maycia w nocy sie budzila co chwileoj obawiam sie ze dziaselka daja znac o sobie....ech....nie byla jakas specjalnie marudna czy placzliwa ale smoka chciala....tylko ze za chwilke go wypluwala i tak zem se wstawala co kila minut.....no ale zawsze moglo byc gorzej.....
no nic....
zbieram sie powoli.....do szkoly trzeba pozawozic ,ogarnac chatke,zrobic obiadek a po poludniu pewno nie ominie mnie prasowanie.......
milego dnia zycze wszystkim

dzien doberek !!!!!!!!! kurde co za wiatrzysko brrrr
drozdusia przekaz tomkowi,ze dominik zaprasza serdecznie i bardzo chetnie udostepni mu wszystkich zabawek,moze jeszcze cos oprocz klockow mu sie spodoba : ) aaa i domi bawi sie samolotem 2dzien i musi byc solidnie zbudowany bo jeszcze jest w 1 kawalku!!!
aga a ty jezdzisz na tym taxi jeszcze??bo nic ost nie wspominasz...chyba,ze cos przeoczylam :)
sylcia super ,ze juz choroba was oposzcza, u nas niestety jeszcze gosci!
mhhh co tu robic w taki dzien deszczowy........
aaa martuana czy tesciowka juz odleciala na miotle ???

dzień dobry kobietki.pogoda,no cóż,wystarczy wyjrzeć za okno
ale chyba i tak jest lepiej jak wczoraj a ja liczę na to że już tak zostanie bo wychodzę na dwór i już.dosyć już siedzenia w domu:crazy: a ja noc też miałam świetną.Lola co prawda super bo obudziła się dopiero o 3 i szybko zasnęła spowrotem ale mały co chwila piszczał.dawałam mu co chwila smoczka ale i tak wypluwał. brałam go na ręce żeby się uspokoił ale chwilę po odłożeniu to samo.nie wiem może z 1,5 godziny przespałam:sorry: a w dzień to nie ma dziecka.chyba mu się pory dnia i nocy pomieszały:eek::rofl2:
Natinke Tomek na pewno się ucieszy z zaproszenia i myślę że z niego skorzysta:-D
idę napić się herbatki i odsapnąć po nocy póki Lola się grzecznie bawi a dzidzion śpi:tak:

reklama
Hej laseczki :)Pogoda paskudna:szok: a ja z małym troche mam problemu bo kolki ale nocki przesypia supcio raz tylko na butle się budzi dobrze że mam Madzie Ona dla niego jak lekarstwo i w dzień mi pomaga ma na niego sposoby:-Dbo mi ręce już odpadają:wściekła/y:Drozdusia ciesze się że już w domciu maluszek śliczny;-):-):tak: Maluszek na początku jest może przestawiony ale unormuje \Ci się zobaczysz mój Mari tak miał wiem że to jest baaaaaaaaaaardzo męczące ale kto jak kto Ty dasz rade twardzielka z Ciebie:-Djuż się nie moge doczekać kiedy go wyściskam mój już taaaaaaaaaaaaaki klocek:-D:szok: musiałabym jechać go zważyć bo sama nie wiem jaką ma wage:-Dale ciężki bo nosić go musze hehhe:-D Madziakowalik a jak Ty sobie radzisz widze że na forum same Mayeczki:-D;-)

Do góry