reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

NO dziewczynki ja już odżyłam:-Dw domku spokoju wkońcu troche zawitało i weekend rewelacyjny bo bez teściojagi:) Niby chciała pomocna być zupe ugotowała a nachwaliła się jakby tam złoto pływało:-D:szok: jak jej za skure zalazłam bo nie spodobało mi się że się chce do nas sprowadzoć to mi powiedziała że w Polsce to o siebie dbałam bez makijażu nie wychodziłam itp. a teraz to jakbym nie ja i jak ja się ubieram? a na drugi dzień pozbierała większość moich rzeczy bo ja se kupie heh nie ważne że w większość nie weszła heheehh:-D no nic w końcu sami hahah NO I POCHWALE SIĘ ŻE NA WADZE ZNOWU POSTĘPY HIHIH:-D a teraz z obiadkiem na mężusia czekam;-)Sylwia kuruj się kochana bo troche to za długo i martwię się o Ciebie:tak: BOZENKO ODEZWIJ SIĘ KOCHANA CO TAM??

reklama
Marta noo juz jedynie czasem zakaslam i Nadinka tez :)) Ale na nieszczescie Damiana bierze teraz chorobsko ;/
Ewekom ja tez musze kupic nowy fotelik ale myslalam juz o takim co Nadinka bedzie siedziala buzka do przodu :)

boszeeeeeeeeeeeeeeee
juz nie daje rady!!!!!!
Cy moje dziecko kiedys zacznie normalnie jesc!!!!
Juz mam doscy biegania za nia caly dzien z jedzeniem , pokazywania zabaweczek, pierduleczke, zoby chociaz kilka lyzeczek zjadla:(:(:(:(:(:(:(:(
Mleka nie pije wogole, i nic innego takze!!!!!!!!!!!! JUZ MAM JEJ DOSYC!!!!!!!!Plakac mi sie chce:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Chyba dostane przez nia jakies depresji,:(:(:(:(:(:(
caly dzien nic nie zarla, wlasnie Kieran ja usypia, bo ja juz wychodze z siebie:(:(:(
zaraz zrobie jej mleko to moze wypije choc troche na snie!!!!! ale ja juz mam dosyc takiego karmienia, oszukiwania jej zeby choc troche zjadla :(:(:(:(
NORMALNIE NIEWYTRZYMAM:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

gosia to jej po prostu nie daj nic ... Wiem ze latwo sie mowii ... Mi Nadina czasem z laska przez caly dzien i noc zjadla tylko 150ml mleka i pol malego sloika warzyw Z laksa mi to zjadala ale pozniej jadk
la normalnie a jak jej wychodzily zebole to tez bardzo malo jadla ... 7 swiatow ahhhh ...
Moze Sophie po prostu jej okropnym niejadkiem ? Ja Nadiee ucze jesc wszystkiego ... Jem obiad jej daje jem czekolade jej daje jem serek to jej daje Wszystko jej daje zachecam ja do jedzonka :))

moze naprawde jej zebole wychodza :))

Nieuwierzycie!!!!!!!!!! Obudzila sie tym karmieniem przez sen i robi awanture:wściekła/y::no::no::no::no: ja juz tego nie wytrzymam!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-( co za fatalny dzien!!! Juz gorzej byc nie moze........ Sylwia, ona od wczoraj o 23 prawie nie je nic, tzn sniadania nie chciala, obiad zjadla polsloiczka, wcisnelam jej na sile, i tak do teraz nic nie chiala , normalnie wychodze z siebie, i jeszcze jej mleko teraz chcialam dac na snie to sie rozbudzila i wrzeszczy na calego!!!!!!!!!! jesuuuuuuuuuuuu ja tak z nia mam odkada sie urodzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba wyjde z siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boszeeeeeeeeeee mieliscie kiedys swojego dziecka dosc, bo ja naprawde juz mam jej dosc dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia spokojnie!!!ja tez mam czasami dosc swojego synka,nie mam co prawda problemow z jego jedzeniem,ale gadulstwem i marudzeniem!!!!wychodze wtedy tak jak ty z siebie...jutro bedzie lepiej :) co do nie jedzenia to nic ci nie poradze niestety :(((
sylwia mam grzechotke nadii i jeszcze sliniaczek,zupelnie o tym zapomnialam,schowalam do szafki po towim wyjsciu i mi z glowy wypadlo!!!!

Aga dzięki za przesyłkę;-)
Lola dopiero zasnęła.ale spodziewałam się tego bo przecież jak nigdy spała w dzień aż 3 godziny.wypada chyba skorzystać i chwilę odpocząć bo pewnie noc będzie kiepska. mały cały dzień spał nie licząc przerw na karmienie więc na pewno w nocy będzie grasował:sorry: spokojnego wieczorku i nocy babeczki

gosia noo to naprawde bardzo malo je :( Ja czasem tak zle sie czuje albo naprawde jestem zajeta a Nadinka jest taaaaka nieznosna Wtedy tez mam dosc Tak chyba kazdy ma :))
natinka dziekii :)) noieeee zebym Cie sprawdzala ale sie pytam bo ja nagminnie cos gupie albo gdzies zostawiam ://
drozdusiu odpoczywaj kochana kiedy tylko mozesz i nabieraj sil :)) A lolka Ci dzis niezle pospala :))

witam mamuski:-) ja tylko na chwile bo padam juz dzisaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wszystkim za mile slowa i zyczenia:tak::tak::tak:
sylcia cos ty dosypala mi do tej herbaty:confused:;-);-);-);-);-);-) hehe:tak:
czuje sie ok,mimo strasznego porodu:szok::szok::szok: mala nadal w inkubatorze ale jest stabilna i juz z nia wszystko ok,tylko teraz zoltaczke dostala,:eek::eek: jak znajde chwilke to sie odezwe,buzki mamcie:-):-):-)

reklama
witam mamuski:-) ja tylko na chwile bo padam juz dzisaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wszystkim za mile slowa i zyczenia:tak::tak::tak:
sylcia cos ty dosypala mi do tej herbaty:confused:;-);-);-);-);-);-) hehe:tak:
czuje sie ok,mimo strasznego porodu:szok::szok::szok: mala nadal w inkubatorze ale jest stabilna i juz z nia wszystko ok,tylko teraz zoltaczke dostala,:eek::eek: jak znajde chwilke to sie odezwe,buzki mamcie:-):-):-)

Hmm to sie mowii okscytocyna czy jakos tak :p Niee ale srio naprawde sie wystraszylam ze cos poszlo jakos nie tak ze moze zjadlas cos albo zle sie czulas a mi nic nie powiedzialas martwilam sie bardzo :(( Ciesze sie ze juz wszystko ok Tylko szkoda ze malenka dalej w inkubatorze lezy :(( I na dodatek zoltaczka jeszcze zawitala ;/;/;/;/;/ Ale jeszcze troszke i bedziecie juz razem 24h/24h i 365 dni w roku :))

Do góry