reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
o dzisiaj nie robię pobudki:-D:-D natinke ranny ptaszek dzisiaj

a my się wybieramy dzisiaj pobiegać po crescencie i jak czasu starczy to i do centrum:shocked2::-D:-D muszę odreagować spięcie z M :cool:

wszystkim mamusiom przypominam o piątkowych mikołajkach;-):-D:-D nie to żebyście miały sklerozę nieeee:zawstydzona/y: tylko żeby tak zresetować pamięć;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bry! Heh, nastawiłam się na ciężką no i no taką miałam :dry:, na własne żuczenie! Najpierw nie mogłam zasnąć, potem walczyłam z Pyzą żeby w końcu spała przykryta i jak już w końcu udało mi się przymknąć oko to Młoda już buczała, że nad ranem jest i do mamusi chce :eek:, ech... A jakbym się nie nastawiła to bym więcej pospała :huh:, bo po wieczornych zabiegach w nocy Oliwcię katarek nie napastował, heh... No nic, za to pospałam z rana :cool2:...

Oj Krycha nie spisałaś się żeby mikołajkowe spotkanko opuścić OJ TY TY!!!!! Oliwka by się wybawiła a Ty co taka matka niedobra co?? ale masz minusa!!!!!!!!!Nagadam twojemu WĘŻOWI żeby Was puścił ha A CO!!!!!!

Ależ Martuanako, czemu piszesz, że matka ze mnie niedobra? Piątek mam zajęty właśnie z powodu Oliwci :-p! No, a wąż niestety w tym dniu już w pracy będzie, a nie z nami :unsure:, ale co zrobić... Oj, nie denerwujcie Wy się tak i Mikołaja od nas pozdrówcie ;-) i miło czas spędźcie :sorry:

witam sie !!! Julcia znowu cala noc bez butli wytrzymala obudzila sie kilka razy pokrecila dostyala smoka i dalej spala mam nadzieje ze teraz to juz z gorki i sie juz nawet w nocy nie bedzie budzic i bedzie mozna ja wyeksmitowac do jej pokoju :)
a ja mam juz na ruszcie roladki wolowe z marcheweczka ogoreczkiem cebulka i boczusiem w srodku a do tego kopytka ktore musze najpierw ugniesc wiec zmykam narazie papapap :)

Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

sylcia trzymajcie się i wy!!!:tak::tak: i szybciutko wracajcie na nasze śmieci:-D w domu najlepiej;-):-D

camomile jak tam już troszkę się zorientowałaś w lokalizacji?

justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-):-D:-D tak trzymaj dziewczyno:tak::tak:

reklama
no obiadek zrobiony:) moj Malz dzwonil ze bedzie szybciej:) i dobrze bo do Smythsa musze podjechac:) chrzesniaczce prezent kupic....
czy ktoras wysylala do POlski paczke kurierem moze????/albo poczta bo nie wiem jakie ceny sa.....

Do góry