reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
sylcia007 dzięki za zaproszenie :-)
Już nie mogę się doczekać "tego" lutego kiedy to przestanie tak wiać , padać...to jest nie do zniesienia..nie wiem czy to aż tak zaczęło mi przeszkadzać czy obecnie jest jakoś tak wyjątkowo obrzydliwie...ojejku ale się zrzędzonca robię heheheh

witam sie!!!
a nasza 3 pospala do 10:20 dzisiaj ale fajowsko :) zeby tak codziennie bylo.... tak narzekam a przed 9 to mi sie wstawac nie zdaza hihihih bo Jula najmniej do 9:))

dziewczynki wszystkiego naj naj naj w ten ostatni dzien starego roku :):):)

Hello!!! Czasu dziś brak na cokolwiek, ech, więc tak szybko życzonka zostawiam i znikam, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Przepis na udany rok:
wziąć dwanaście miesięcy,
obmyć je do czysta
z goryczy, chciwości, złości i lęku .
Podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części tak,
żeby zapasu starczyło akuratnie na cały rok.
Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie:
biorąc po jednej części pracy
i dwie części wesołości i humoru.
Dodać należy do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu,
łyżeczkę tolerancji,
ziarno ironii i szczyptę taktu.
Następnie masę tę polewa się obficie miłością .
Gotowe danie ozdobić bukiecikami
drobnych uprzejmości.
Podawać je codziennie z pogodą ducha.
Szczęśliwego Nowego Roku :-D

Postaram się jeszcze pojawić, ale nie wiem czy mi wyjdzie :dry:, bo Oliwka dziś okropnie marudna jest i tylko na kolanach by mi siedziała i się przutulała, a gdzie tu jeszcze obiad przygotować, sałatke skroić :szok::szok::szok:! Dobrze, że mam bigos i dużo gotowania nie ma...

Bawcie się dobrze Kochane i do przyszłego roku :sorry2:

reklama
Do góry