ty tez to zauwazylas?? hihi nio leci ten czas strasznie szybko - ale to dobrze bo juz sie nie moge mojego malucha doczekac :-))Krycha jedz i za mniebo ja nie moge
a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja
)
Martuana dziekuje za milo spedzony czas w waszym towarzystwie i za spacerek
Bozenko moze to tylko jakas infekcja Nie ma sie co za wczasu stresowac
)
Justysia Damian bedzie dopiero kolo 18-19 w domu wiec wtedy moglby wam pomoc pozawozic cos jak chcecie
Martuana dziekuje za milo spedzony czas w waszym towarzystwie i za spacerek
Bozenko moze to tylko jakas infekcja Nie ma sie co za wczasu stresowac
Justysia Damian bedzie dopiero kolo 18-19 w domu wiec wtedy moglby wam pomoc pozawozic cos jak chcecie
D
drozdusia
Gość
bry wieczór.my już też po spacerku.teraz czekam na mężola aż wróci z pracy. nie widzieliśmy się kilka dni więc.....będzie gorrrrrrrąco;-)
K
krycha
Gość
bry wieczór.my już też po spacerku.teraz czekam na mężola aż wróci z pracy. nie widzieliśmy się kilka dni więc.....będzie gorrrrrrrąco;-)

D
drozdusia
Gość
Krycha nie powiem żebym była wypoczęta bo miałam ze sobą dzieciaki ale za to wygłodniała

K
krycha
Gość
Krycha nie powiem żebym była wypoczęta bo miałam ze sobą dzieciaki ale za to wygłodniała![]()
Myslałam, ze wiejskie powietrze Cię zdrowo zrelaksowało, ale faktycznie z dwójką dzieciaczków to raczej ciężko... Nie pomyślałam o tym, wybacz

Kupiliśmy dziś bileciki na wakacje

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Drozdii Ajj bedzie goraco
) Zycze milo spedzonego czasu
) Jak to fajnie tak czasem potesknic do siebie
) Ja bylam dwa tyg bez Damiana w polsce i bardzo tesknilam
( Ale teraz mam go znow na codzien i czasem mam go ochote kaput
P
K
krycha
Gość
Drozdii Ajj bedzie goraco) Zycze milo spedzonego czasu
) Jak to fajnie tak czasem potesknic do siebie
) Ja bylam dwa tyg bez Damiana w polsce i bardzo tesknilam
( Ale teraz mam go znow na codzien i czasem mam go ochote kaput
P
Sylcia007, to jest normalny i bardzo zdrowy objaw mam wrażenie ;-)

justysia21
Elfikowa mama :D
hejo
a ja jak zwykle musialam 2 godzinna drzemke zaliczyc bo jak nie zalicze to nie do zycia jestem :/
Sylcia dzieki wielkie za checi ale juz wynajelismy znajoma z duuuuzym autem wiec nam wszystko przewiezie
ale i tak dzieki to bardzo mile ze mozna na Ciebie liczyc 

Martuana chwal sie co nakupowalas??
Krycha mowisz zachcianki.... hmmmm cos mi mowi ze laski to My w tej ciazy nie bedziemy hihihihihi ja tez mam takowe zachcianki i to sporo ich..... ostatnio w sklepie wszystko oczami zjadalam.... Bartosz sie smial ze jak mi sie pomiesza w brzuszku to marnie mnie widzi hihihihihi..... a teraz czekam na burgera z McDonalda i cole bo mnie naszlo ale tak strasznie!!!!!!!!!!!!
Dzindusia rowniez dziekuje za chec do pomocy
Drozdi ale to wyglodnienie to taka przenosnia.... karmila Cie Kaja hihihihi nie no zarcik kumam czacze

Kaja juz niedlugo bedziemy razem spacerkowac.... oprowadzisz mnie po mojej nowej miescinie hihihihi hmmmm slyszalam ze tam gdzie bede mieszkac to centrum hihihiih
a ja jak zwykle musialam 2 godzinna drzemke zaliczyc bo jak nie zalicze to nie do zycia jestem :/
Sylcia dzieki wielkie za checi ale juz wynajelismy znajoma z duuuuzym autem wiec nam wszystko przewiezie
Martuana chwal sie co nakupowalas??
Krycha mowisz zachcianki.... hmmmm cos mi mowi ze laski to My w tej ciazy nie bedziemy hihihihihi ja tez mam takowe zachcianki i to sporo ich..... ostatnio w sklepie wszystko oczami zjadalam.... Bartosz sie smial ze jak mi sie pomiesza w brzuszku to marnie mnie widzi hihihihihi..... a teraz czekam na burgera z McDonalda i cole bo mnie naszlo ale tak strasznie!!!!!!!!!!!!
Dzindusia rowniez dziekuje za chec do pomocy
Drozdi ale to wyglodnienie to taka przenosnia.... karmila Cie Kaja hihihihi nie no zarcik kumam czacze

Kaja juz niedlugo bedziemy razem spacerkowac.... oprowadzisz mnie po mojej nowej miescinie hihihihi hmmmm slyszalam ze tam gdzie bede mieszkac to centrum hihihiih
reklama
Oj Drozdi życze Ci żeby dzieciaczki szybko pozasypiałyKrycha nie powiem żebym była wypoczęta bo miałam ze sobą dzieciaki ale za to wygłodniała![]()