reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hejka:)
A ja wlasnie ze spacerku wrocilam:)Maya nadal spi :)Stoi sobie w ogrodzie a ja na nia zerkam z kuchni:)My ju po 10 bylysmy na podworku:)Bo choc mroznie ,to naprawde bardzo przyjemnie:)
Teraz tylko czekam ,az wstanie i po Anite do szkoly bedzie trzeba ruszac-)
No nic....lece poczytac troche i kawke sobie zrobic,bo jeszcze nie pilam dzis:)

reklama
Hejka a my już z bajkoladu hahah dziecięcia pozasypiały w aucie a ja obiadek już wcześniej zrobiłam więc troche się pobycze bo jakaś zmęczona jestem czy jak?:-p A muszę jeszcze troche rzeczy poszykować przed wyjazdem bo temu to tamtemu jeszcze co innegi trza zawieść a miałam mieć walize tylko dla siebie a tu masz babo placek za dużą rodzinke tam mam:-D a pogoda suuuuperowa aż chce się żyć przy takim słoneczku;-)

i my już w domku Adamo śpi jak suseł tak się zmęczył:-D:-D

dziękuję dziewuszki za miło spędzone popołudnie:tak::tak:
tego mi było trzeba:tak::tak:
krycha dzięki za żyrafki dla Adala:tak:
martuana i tobie dziękuję za prezent:tak:
gosiulka miło było cię poznać:tak::tak:

Bożenko Mareczek zasypiał w acie a jeszcze wołał że chce iść na plac zabaw:-Dtak mu się podobało:-D A i nie ma sprawy cała przyjemność po mojej stronie byle się podobał;-):-D

My też już w domu i po obiadku nawet, a wymęczone jesteśmy obie na maxa :-D:-D:-D no i dotlenione oczywiście :-D:-D:-D

Aga_irlandia, fajnie, że możesz Mayeczke na ogrodzie zostawić i może sobie spać i się dotleniać jednocześnie :tak:. Mi czasem brakuje takiego wybiegu, ale tylko czasem ;-):-D...

Ms.Marple, nie ma problemu, oby się dobrze nosiły ;-)

Martuana, jeszcze raz dzięki za spodnie :blink:

Drozdusia, jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Poprawił Ci sie troszkę humorek?

Agnieszka13111980, już niedługo sama będziesz mogła serwować takie atrakcje swojemu Maleństwu :tak:!

Dzindusia, jak wyniki? Przyszły już? Hmm... Szykowanie wyprawki - sama przyjemność :sorry2:

Kaja_respect, nie martw się, myślę, że jak wrócicie to Michaś na nowo sobie drzemki ustawi :-) albo będziesz wstawać tak jak ja :baffled::-p;-)...

Hejka.
Mpjemu łobuzowi tak się podopało w fikolandzie że zamiast spać bawi sie w łózeczku w najlepsze.
Gosia miło było Was poznać:-)
Drozdusia a jak Ty się dzisiaj czujesz?? Psychicznie mam na myśli... I ogromne brawa dla Loli:tak::tak: Ja powoli tak się przymierzam żeby Igora poadzić na nocnik kiedy zaczyna stękać ale boję się ze nie zdąże i będę to później zbierała z dywanu:baffled:

A moje dziecie tyle co sie w aucie przespala z 20 min i tyle od tego czasu bryka, chyba za duzo wrazen miala jak na jeden raz:) zmeczona juz jest na maxa ide wlasnie dac jej kolacje, tylko zeby mi znow w foteliku nie zasnela kurcze!!
Camomile, ms marple mi rowniez bylo bardzo milo Was poznac:)

reklama
Sophie juz spi juuuupiiiii!!!!!

Krycha ta technika usypiania normalnie dziala!!! 3 dzien ja dopiero stosuje, i wystarczy ze 3 razy wyjde z pokoju i Sophie juz wie ze trzeba isc spac!!! kurcze 20 min i dziecko spi, gdzie wczesniej mi to czasami 2 godziny zajmowalo az sie mala wymeczyla staniem w lozeczku!!!Ale jestem zadowolona!!!

Mam takie pytanie, czy ktoras z was , ma child benefit na ojca dziecka zamiast na matke??? Bo nam tutaj powiedzieli ze na ojca niby nie mozna, i ze tylko matka moze dostawac te pieniadze!

Do góry