reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka u nas fajnie oczywiście wyspani ja nocki mam świetne bo Mati chodzi coraz wcześniej spać :tak:Czyli wczoraj uspałam go o 19 to spał do po 8 zawsze śpi mi 12-13 godzin ale z dniem jeszcze walczymy:-D DZINDUSIA Justyś prosiła żebyś wysłała mi na priwa nr.. tel... ma twoje avonki a Ona nie ma neta:-( i nie ma jak się z Tobą spiknąć dlatego przezemnie :-D A ja musze pokupować wszystko na bigos fasolke i rolady czyli zrazy chce im porobić przed wyjazdem coby z głodu nie poumierali hahhah tak to sobie w mikrofale włożą i mniamu gotowe a czasem gdzieś sobie wyskoczą jak ich znam hahahh no nic lece bo załatwiania mam ogrom:szok::-D

martuana wyluzuj ;-)nie poumierają:-D:-D nie bój się:tak: pozwól im zatęsknić i docenić jak jest fajnie jak mamusia w domku:tak::-D:-D

niu pogoda znośna to się przelecimy po sklepach w wielkim mieście bo od siedzenia na wsi mam większe mdłości;-):-D:-D:-D

hejo :) Sylwia jatezoczywiscietrzymam kciuki :)
wiecie jakie mam cyrki za scianą!!!normalnie moi sąsiedzi są co najmniej nie normalni!!!nie ma dnia bez hałasu!!!drą sie jak opętani,wywalają sobie rzeczy przez okna..trzskaja wszystkim co popadnie!!!!dzisiaj juz myslalam o wzywaniu gardy,bo byly takie odglosy jakby facet bił swoja dziewczyne!!!!!!!!!!!ona krzyczala" nie nie prosze"i takie tam....ale zanim sie zastanowialm czy wzywac policje czy nie ona wybiegla z chaty i odjechala autem.....
kurde nie wiem co z nimi zrobic,tam jest małe dziecko!!!!ma z 6 miesiecy...nie wiem czy sie mieszac czy nie...od pn jestem sama w domu bo sira leci do pl,a maciej w delegacje jedzie...boje sie troche bo kto wie co im odwali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I po zakupach:-D Bożenko musze im troche porobić bo jak Marek wróci o 18 do domu to troche późno na szykowanie;-) a niech mnie wspominają przeginać nie będe bo muszą trochę potęsknić i docenić mamcie hahha :-D Natalka ja tam nie wiem jak piorą siebie nawzajem to głupieloki i oboje mają droge wolną ale jak bydzieci prali to co innego a szkoda by było żebyś i Ty oberwała

ahh z pracy nicic ...Jestto promocja ... ale nie taka normalna ;/ Najpierw musze przez dlugii okres sie szkolic ... A pozniej bede chodzila od drzwii do drzwii proponujac cos ludzia ... Ide na jutrzejsze spotkanie zobaczyc co i jak znow ... Ale co mi z tego ze mnie przyjma za miesiac czy za 3 jak oczywiscie bede sie im podobac w tej pracy jak ja potrzebuje na juz ! ;(

ahh z pracy nicic ...Jestto promocja ... ale nie taka normalna ;/ Najpierw musze przez dlugii okres sie szkolic ... A pozniej bede chodzila od drzwii do drzwii proponujac cos ludzia ... Ide na jutrzejsze spotkanie zobaczyc co i jak znow ... Ale co mi z tego ze mnie przyjma za miesiac czy za 3 jak oczywiscie bede sie im podobac w tej pracy jak ja potrzebuje na juz ! ;(

Ech, no szkoda... Ale nie poddawaj się! A za ten okres szkolenia Cię będą płacić czy dopiero jak zaczniesz pracę?

Natinke18, bardzo delikatna sprawa... Zupełnie nie wiem co Ci doradzić! Bo z jednej strony rozsądek mówi, że tam jest dziecko, które może potrzebować pomocy, z drugiej jednak strony krzyczy, że Wasze bezpieczeństwo może być zagrożone.. Może poczekaj aż jeszcze ktoś będzie oprócz Ciebie w domu, co? Nie wiem...

Martuana, a Mareczek przypadkiem nie miał ostatnio urodzinek? Bo coś tak mi się zdaje, a auwaka nie widać... Więc wszystkiego naj, naj, naj dla Niego!!!

Muszę zaraz Kurdupla wyprać, ale poczekam z tym na węża, zaraz ze sklepu wróci ;-)

reklama
Napewno mu cos nagadala To jest skur ...wialy z lizo-dup Dupowlaz i niewiem jak to mozna inaczej nazwac :/ A pieniadze do 1-go maja byc na koncie u niego ...
Jestem w takiej kropce i ciagle cos nowego i zlego wychodzii Myslisz ze nie moze byc gorzej a jest duzo bardziej niz to mozliwe ;/

Ostatnia edycja:
Do góry