reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)

reklama
krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)
krycha tym razem na wizycie dostałam ulotkę że można po 24godzinach przy naturalnych porodach:tak::tak:
ms marple nio bo maja sale przepelnione i nie maja miejsc dla nowych mamus....... a poczekalnia w szpitalu zawsze przepelniona

Aha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi :eek: nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny :angry::szok: szkoda gadać...

Aha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi :eek: nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny :angry::szok: szkoda gadać...
dla mnie to tez był koszmar:confused2: dlatego teraz mam zamiar zwiać po 24godzinach :-D

tez chcialabym jak najkrocej zostac w szpitalu - nie lubie tego miejsca i jakos nienajlepiej mi sie kojarzy ..... nio ale najwazniejsze zeby z maluchem bylo wszystko dobrze....:tak:

Dzien doberek:)
Witam sie w koncu:)
Uciekam,bo niedlugo poopalac sie lece....wiosna tuz ,tuz.....:)Trzeba byc przygotowanym:)
Drozdusia dzieki za kawke:)Reszcie domownikow tez dziekujemy za towarzystwo:)
No nic.....Lece dalej......
Milego dnia

reklama
hej hej.dziękuję wszystkim za odwiedzinki:tak: teraz mogę się pobyczyć bo Fraglesik śpi a Lola poszła na rower:-):-)

Do góry