reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Cześć dziewczyny:tak:Bożenko nie ma za co;-) Ja się ciesze bo mam luz:-D a dzisiaj robie dzień dobroci dla domu mam troche do przemeblowania i musze zrobić ten pokoik dla Matiego bo zabrać się za to jakoś nie mogłam:szok::-Da dzisiaj wena mi dopisuje:-Da pogoda ku temu sprzyja:-Dsuper słonko ciekawe jak długo:-)

hejo pogoda do d.... nic mi się nie chce robić :confused2:
a po wczorajszym labowaniu dzisiaj bajzel na całego:eek: w kółko to samo trzeba robić żeby nie zarosnąć:angry:

ms marple swiete slowa - szkoda ze sie nie da np posprzatac caly dom i zeby tak przez rok porzadek sie utrzymal i kurze sie nie zbieraly:laugh2: ale by bylo fajnie.....

Ej Bożenko rano było śliczne słonko:-D A ja wene mam do roboty tyle że dzieć mi w tym nie pomaga On ma dzisiaj wene na marudzenie:-D dół już zaliczyłam ale z górą mam nielada problem a to nie lada wyzwanie bo musze rozkręcać i skręcać łóżeczka a z płaczącym brzdącem to problemik a i prasowanie mnie woła choć to uwielbiam nie mam jak :szok::-D

Witam się popołudniowo :-)
Posprzątałam całe mieszkanie i dalej mnie energia roznosi. Zaraz idę zrobić coś na obiad. Miały być kopytka ale ziemniaków mało:-(. Słoneczko ślicznie zagląda mi w okienko więc chyba wybiorę się dziś na spacerek choć reszta domowników mi odradza i straszy zapaleniem oskrzeli:-(. Człowiek kaszlnie dwa razy a oni już wymyślają:crazy:.
Jutro idę na glukozę więc proszę trzymajcie kciuki żebym nie zjadła dziś nic słodkiego i żeby wynik był dobry :-)

Uciekam coś porobić bo od siedzenia boli mnie d...;-)
Trzymajcie się postaram se jeszcze do was zaglądnąć

Witam się popołudniowo :-)
Posprzątałam całe mieszkanie i dalej mnie energia roznosi.

Jutro idę na glukozę więc proszę trzymajcie kciuki żebym nie zjadła dziś nic słodkiego i żeby wynik był dobry :-)

edziook jak cię roznosi to wpadnij do mnie :-D:-D:-D roboty u mnie co niemiara a przy takim rozwalaczu jak mój Adal to niekończąca się opowieść:tak::tak:

aha ciężarówki! jeśli któraś chce przyspieszyć poród to udostępnię swoje okna do mycia;-):-D:-D:-D:-D

trzymaj się na tym teście bo strasznie chce się pić i jeść:tak::tak:

edziook jak cię roznosi to wpadnij do mnie :-D:-D:-D roboty u mnie co niemiara a przy takim rozwalaczu jak mój Adal to niekończąca się opowieść:tak::tak:

aha ciężarówki! jeśli któraś chce przyspieszyć poród to udostępnię swoje okna do mycia;-):-D:-D:-D:-D

trzymaj się na tym teście bo strasznie chce się pić i jeść:tak::tak:
Dziękuję za zaproszenie:-). porodu na razie nie chcę przyspieszać ale może masz rację z tymi oknami bo nasze też są brudne. mogła bym je przetrzeć. Pranie się robi to mam chwilkę czasu:tak:. tylko że mój M. mi wszystko z rąk zabiera i musiała bym po cichutku zamknąć się w pokoju żeby je w spokoju umyć:baffled:

No właśnie boję się trochę tego jutro bo mam zwyczaj jeść zaraz po obudzeniu i nie wiem jak wytrzymam do tej 9.45 i później jeszcze 2,50 godziny. mam tylko że nie zrobię tak jak klientka we wtorek jak byłam na wizycie.
Stałam sobie spokojnie i czekałam na wolny kibelek a ona wbiegła i zwymiotowała do zlewu:surprised:. Normalnie chyba tylko cudem się do niej nie dołączyłam:eek:

reklama
Do góry