reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Justysia21, dobrze by było żebys w końcu tego neta miała, bo tęskno za Tobą tutaj!!!!! Udanego pobytu w Polsce życzę ;-)

Gastone, na kiedy masz wyznaczony następny termin w szpitalu?

Kaja_respect, jedziecie do tego Disneylendu? Udało Wam się znaleźć ciekawą ofertę?

reklama
Bożenko nie chodzi broń Boże o ciebie.jesteś inteligentną babką i gdyby to o ciebie chodziło na pewno byś o tym wiedziała.zresztą jesteś tak bezkonfliktową osobą że nie podejrzewałabym cię o żadne matactwa i krętactwa ;) ja po prostu nie lubię jak mi ktoś znajomych wybiera i jeśli komuś się nie podoba że z kimś innym utrzymuję kontakty to dla mnie dziecinada.szkoda że niektórzy uważają się za osoby szczere a wcale takie nie są.i to tyle

no to myslcie co i jak ... mozemy sie u Bozenki spotkac albo w jakims pubie ... niewiem cos aby spedzic czas bez stresu i z usmiechem na twarzy :))

zmykam Nadine spac szykowac kolacyje zjadla i trza sie nia teraz zajac :)

Już jestem! Młoda wykapana, niezbyt nakarmiona, coś apetyt na normalne jedzonko straciła (na słodycze nie :szok::no::laugh2: dziwne :-D:-D:-D) i teraz zasypia, ale marudzi przy tym. Przed chwilą musiałam do Niej pójść, bo nagle zachciało Jej się kołderki a tak to ją ciągle skopuje... Taka mała a już ma własne zdanie i pomysły i co będzie później :baffled:;-)...

Zasnęła, jupi!

No i tak, jestem a tu cisza! No ładnie, ładnie... To idę sobie kolacyjkę zrobić, może jak brzuchol zepełnie to coś się tu ruszy :-p;-) A o 21.00 na channel4 jest program o porodach tralalala aż sobie oglądnę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to dobrze,ze mnie ktos widzi hahahahhah

ja sobie siedze w salonie ,bo moj maloznek napalil w kominku i jest tak przyjemnie ,ze sie wychodzic nie chce:)
poza tym Maycia jeszcze szaleje:)

edit:) Maycia chyba chce juz spac ,wiec trzeba sie ewakuowac:)

zajrze jeszcze moze pozniej
albo nie heheheh

dobrej nocy zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Siostra już pojechała :( A dzieci moje już śpią więc troszke czasu dla siebie hahah :)Zobaczymy jak długo hhehe musze jeszcze upożądkować mieszkanko po ciężkim dniu hah i zająć się mężulkiem ale to tak zawsze jest przy naszej gromadce:) Krycha co dobrego jadłaś bo mam na coś ochote ale o tej porze wow jak Ci zazdroszcze że możesz sobie podjeść hahah

Do góry