reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzięki dziewczynki
A widzę,że jest okazja-jakieś spotkanko się na 21-go szykuje?Nic nie obiecuję,ale może udałoby mi się wyrwać....Ale do siebie jakby co tez zapraszam chętne mamy...tak sobie myślę,że miałabym zawsze jakiś pretekst do wyrwania się z naszej wioseczki do ludzi:)

Kasia Irlandka również najlepsze życzonka:-)
Lubiczanko witam się z tobą i ja:tak: no i zapraszam na kawusię do Limerick:-p
ms.marple ano słoneczko świeci dlatego uchyliłam małej okno coby się bidulka nie uprażyła:-D:-D

dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:tak::-)a wiecie to razem 6 dzieci:-D

no proszę jak nam się towarzystwo rozrasta :-D:-D babki wpadajcie damy radę ( tylko my kawkujemy w tygodniu a weekendy są dla rodziny) zapraszam na moją wieś
my też często spotykamy się w fikolandzie:tak::tak: tam wchodzi dzieci bez ograniczeń:-D:-D

Jesteście dziewczynki naprawdę przemiłe...Muszę się trochę rozejrzeć po waszym wątku,aby się zorientować i ogarnąć choć troszkę coś o Was:)
ms.marple-to dajcie cynk kiedy jakieś spotkanko to może wpadniemy z marta:)

Ostatnia edycja:
dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:tak::-)a wiecie to razem 6 dzieci:-D

No i cóż z tego, mamy się przestraszyć :confused::-p:-D:-D:-D:-D Damy radę :tak:! Witam i Ciebie u nas :-)

lubiczanko ty zawsze :*

Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca. :tak:
Pani megann i ona...m zostały zbanowane :-p

Ojej :szok::szok::szok: i co teraz???? Chyba nowe foremki będą musiały się do nas wcześniej pofatygować :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry