reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

reklama
justysia ok ok a wiec zobaczycy jak Cie zobaczymy :))

kasia nie ma sie co denerwowac niejednii ludzie tylko na to czekaja i sie czyimis nerwami napawaja Wiec nie dawaj nikomu satysfakcji :)

beakta witamy witamy :)

Widac gorno sie co raz bardziej powiekszaaaa :))

Ja jestem padnieta po calym dniu , latalam po wszystkich lekarzach , zalatwialam wszystkie badania tak zeby sie upewnic czy wszystko z moim zdrówkiem okej.
Musze teraz was poczytac i nadrobic caly dzien hi hi :-):-):-)

halo! Ale ruch,wiec i ja sie pojawiam.Pamietacie mnie jeszcze?Przepraszam dziewczynki ze sie nie odzywam,nie bede sie tlumaczyc praca...po prostu jestem len!Fajnie ze sie tu znowu cos dzieje;)

witam z ranka;-)

wczoraj nie dalam rady poczytac bo strony sie ślimaczyły:-(ale przynajmniej chatke wyszorowalam:tak:

miłego dnia dziewczynki:cool2:

dzien dobry rownież

przedemna kolejny dzionek na mieście ale dzisiaj sie powinnam uporac do poludnia i zaglądne do was jeszcze
poki co lece pod prysznic i na miasto pa

Witaski pogoda rewelacyjna a ja nadal uziemiona kolejny dzień:( Justyś kiedy wracasz kochana?? i co naprawde obciełaś? Olcia Ty to chyba mnie nie zrozumiałaś:) Ja pisałam o sobie że przy każdym kolejnym dziecięciu miękłam i byłam mniej książkowa bardziej rozpieszczałam i nie bardzo daje dzieciu płakać a Madziak z Marti były bardziej książkowe miałam twardszy charakterek:) co nie znaczy że byłam terrorystką hahha:) A zgadzam się w zupełności że ilość nie znaczy o jakości:) Ale znam też kilka domów gdzie dzieci wychowywały się naprawde w patologi i to je nauczyło przetrwania i teraz w życiu byście nie pomyślały że tak się działo także nic nie jest regułą a każdy ma swój rozum i inne doświadczeniaa jeszcze inne priorytety:)

reklama
dziendobry:-):-):-) jaka cudna pogoda..... oby codziennie takie poranki nas witaly:-) ja jestem pelna energii i zabieram sie za sprzatanie - problem polega na tym ze chatka az lsni i nie mam juz co sprzatac:-D:-D chyba przelece wszystko jeszcze raz

sylcia to wspaniale wiadomosci Dawaj znac dokladnie co i jak jak juz bedziesz wszystkiego pewna To ja jeszcze potrzymam te kciuki coby wszystko sie dobrze skonczylo :-)

justysia a co to za zmiany sobie zafundowalas?? juz jestem ciekawa efektu

milego dnia mamusie

Do góry