reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga no życzę koleżance takiej nocy bo to tak miło się postosunkować:-p
Sylcia a ty byłaś taka zmęczona i miałaś iść spać.i co?na forum przesiadujesz:-) sio do wyra:wściekła/y:
Justysia ja się nie wykruszę na pewno:blink: grill już mi pachnie także nawet jakby mój T pracował i nie mógł mnie przywieźć to z buta przylezę:-D może Olcię po drodze spotkam:confused:;-)

Aaaaa, przypomniało mi się jedno - Ravena, to co mogę liczyć na dostawę biedronkowch chipsów??? ;-):-D:-D:-D:-D:-D
spoko loko , da się załatwić i nie muszę specjalnie biegać bo mam biedronke pod nosem ;-)

krycha nie liczyłabym na te chipsy:no: nie sądzę żeby laska zawracała sobie d..ę bieganiem po biedronkach:-D:sorry2:
jak to mowia umiesz liczyc ? licz na siebie hi hi :-D ale jezeli chodzi o mnie to mozesz na mnie polegac , mow co trzeba drozdusia i jak bedzie to cos na miare moich mozliwosci to przywioze :-Dhihi

spoko loko , da się załatwić i nie muszę specjalnie biegać bo mam biedronke pod nosem ;-)

jak to mowia umiesz liczyc ? licz na siebie hi hi :-D ale jezeli chodzi o mnie to mozesz na mnie polegac , mow co trzeba drozdusia i jak bedzie to cos na miare moich mozliwosci to przywioze :-Dhihi

Ależ mi miło! Ciężarną podratujesz :-D:-D:-D

Ja już zmykam na dziś... Spokojnych snów mamusie i do jutra ;-)

ja na chwile Justys a ty mowisz o tym grilu patrykowym?
Bo jak tak to ja z cala familija musze cie nawiedzic,bo mezul ma wolne.No chyba ze inny termin wchodzi w gre na bardziej tzw.babskie spotkanie.
Dobra ide spac,pa bede jutro z wieczorka

reklama
Dzień dobry :-)! Wstawać śpiochy, dziś ma być kolejny słoneczny dzień, szkoda go marnować na wylegiwanie się w wyrku :-D!!!!!!

Teraz zmykam na śniadanka i herbatkę, ale mam rękę na pulsie :-p;-)! Udanego piątku :tak:

EDIT: Ależ się niemiło zdziwiłam - odsłaniam zasłony a tam słonka ni ma :szok::szok::-:)szok: i mokro jakoś :szok:, hm... Może się rozkręci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry