reklama
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Witam panie w ten słoneczny poranek :-):-) i zmykam do pracy
Ps. Dzindusia a co tam u ciebie?Czy to już bo Cię nie widać???
Ps. Dzindusia a co tam u ciebie?Czy to już bo Cię nie widać???
I ja sie witam! Nareszcie spokoj..ufff;-)
Czytalam wczoraj i ktoras z mam z ciemieniucha sie meczy (cos mi swita,ale nie wiem czy to na tym watku;-):-)).Ja polecam z calego serca wazeline i wyczesac grzebykiem delikatnie
Oliwka wysusza!Ma wlasciwosci nawilzajace jedynie gdy sie jej wleje do wody..
Milego dnia dziewczyny!
Czytalam wczoraj i ktoras z mam z ciemieniucha sie meczy (cos mi swita,ale nie wiem czy to na tym watku;-):-)).Ja polecam z calego serca wazeline i wyczesac grzebykiem delikatnie

Milego dnia dziewczyny!
K
krycha
Gość
Dzień dobry
! Czuję się jakby czołg po mnie przejechał
taj juz zostanie do końca??? Że nie bardzo będę mogła sobie połazić? Bo przyznam trochę mnie to męczy i ogranicza a to przecież nawet nie połowa ciąży
... Młodą dalej te piątki męczą (wychodzą obie na dole) i popłakiwała prawie co godzinę, ech... Najchętniej osobiście bym Jej wyciągnęła te ząbki żeby już były! Ale widzę trzeba cierpliowści!
Co do środy. Już dokładniej wiem, że rodzice z dziadkiem przyjeżdżają do nas w czwartek wieczorki, ale i tak nas nie będzie, bo, po pierwsze M chce sobie poleniuchować w domu (nacieszyć się spokojem przed przyjazdem teściów ;-)), a po drugie nie mamy autka... Ale już teraz życzę pogody i smacznego grillowania

A jak tam nasze ciężaróweczki??? Dzieciaczki szykują się już do wyjścia? Nie męczą Was za bardzo?
Beakta, częsciej do nas zaglądaj a nie tak wpadasz z nienacka
Dobra, zmykam poki co, ale jeszcze tu wrócę
;-)
Miłego dnia :-)

Co do środy. Już dokładniej wiem, że rodzice z dziadkiem przyjeżdżają do nas w czwartek wieczorki, ale i tak nas nie będzie, bo, po pierwsze M chce sobie poleniuchować w domu (nacieszyć się spokojem przed przyjazdem teściów ;-)), a po drugie nie mamy autka... Ale już teraz życzę pogody i smacznego grillowania

A jak tam nasze ciężaróweczki??? Dzieciaczki szykują się już do wyjścia? Nie męczą Was za bardzo?
Beakta, częsciej do nas zaglądaj a nie tak wpadasz z nienacka

Dobra, zmykam poki co, ale jeszcze tu wrócę

K
krycha
Gość
krycha ja ci coś powiem,moje starszaki przy urodzeniu ważyły 2500g i 2700g i ciąże były ok ale Szymon sie urodził 3750g!!! i ledwo sie człapalam,czyli z tego wynika ze też dzidzius bedzie duży![]()
Matko kochana, nie strasz mnie

kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Witam się i zmykam. Mlody potrzebuje mojej uwagi;-) i muszę pomyśleć coś o obiadku dla moich
ale bede tu zagladać i miłego dnia dziewczyny:-)

a widzisz jaka róznica jest między Damianem a Oliwką??:-) rok i 8 miesiecyMatko kochana, nie strasz mnie! Oliwka jak się urodziłam ważyła 2600, ciąza była spoko (tylko 2 ostatnie miesiące już mi było ciężko), ale tak sobie myślę, że może dlatego, że byłam sama, mogłam odpoczywać ile tylko chciałam, robić co chciałam i kiedy chciałam. Dużo sobie leżałam ;-) A z dzieckiem wiadomo jak jest... Może to dlatego? Wolałabym, żeby i drugie dziecię urodziło się z podobną wagą i zdrowe!!!

lubiczanka
Krycha-oby dolegliwości były przejściowe
Marta-dzięki wielkie kochana-podejdę do sklepu i spróbuję znalezć małą pusię takiej samej farby
Marta-dzięki wielkie kochana-podejdę do sklepu i spróbuję znalezć małą pusię takiej samej farby
reklama
alex2339
Witam sie