reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam
Aga-jak ja byłam dzieckiem moja mama też miała z nami takie problemy-lodówka full,a my otwieramy i"eee-nic nie ma".Mojej mamie się ciśnienie podnosiło na maxa,a my sobie chlebek z masełkiem i cukrem robiliśmy(fuuuj).Moje dzieci też jak patrzą na Świąteczny stół to chwytają te zwykłe rzeczy-szyneczkę,pomidorek,cz\asem o czekoladę proszą(?)
Krycha-nie rozdawaj tak lodów na prawo i lewo;)))
Sylcia-a masz Ty kobitko kiedyś wolne;)
Marta-uszy do góry:)))
Ochooo-schodzi mój oddział,więc lecę śniadanko szykować.Miłego dnia wam wszystkim

Witojcie :-D! Ale pogoda senna, bleeeee, nic się nie chce... Coś mnie się zdaje, że dziś sie polenimy z Oliwcią, może później skoczymy po M do pracy żeby się przewietrzyć, ale to się w praniu zobaczy...

Spokojnego dnia życzę mamusie :sorry2:

Witam:-) A ja niewyspana jestem ale w dobrym humorze. Nowi sąsiedzi często robią imprezki które koło 2 przenoszą się na balkon i jakoś kultury nie potrafią zachować:wściekła/y:Aż mi się Igor obudził od tego hałasu. Ale co tam. Dziś od rana zakupy zrobiłam, właśnie rozwieszam pranie i za obiadek się biorę:-)
Miłego dnia dziewczyny:-)

Witam sie dziewczynki

Ja wiem ze obiecalam wam ze juz nie bede znikac na tak dlugo ale u mnie nadeszly ogromne zmiany i to doslownie OGROMNE sama jeszcze jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Obiecuje ze opowiem wam wszystko nastepnym razem sami nie uwiezycie:no::no::no:

reklama
Do góry