reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witaski,

wy sobie kawkujecie a ja zasuwam;-):-D:-D dzindusia witam w klubie przeprowadzkowiczów :-D:-D widzę, że pełna zapału jesteś:tak: będziesz mieszkać blisko justysi?

aga masz rację będę miała blisko do placu zabaw przy vivo:-D no i do was też:-D

widzę, że Majka już działa, fajny kombinezon ma:-D

babki z centrum dajcie cynka jak będą wyprzedaże w name it, plis
muszę adala obkupić na przyszły sezon

reklama
hello :)

msmarple pisze juz bo zapomne a wiesz bylam wczoraj na miescie i cos tam wisialo na szybach jakies promocje 50 % ale niewiem czy na wszystkie ciuchy czy na jakies konkretne ... ja tam zbytnio nie kupuje ciuszkow zawsze mam wrazenie ze na dziewczynke nic nie ma a znow na chlopaka superr

dzindusia milej przeprowadzki :)

aga irlandia gratulacje dla Mayeczkii :) bravoo bravooo bravoooo :)

widze ze dzis pogoda jak ta lala :) a wiec na jakis spacer z rodzinka smigamy :) a wczoraj poznym popoludniem jeszcze skoczylismy na karuzele :) superrr bylo :) pojezdzilam na tych wirujacych i latajacych karuzelach w jednej to nawet zle sie poczulam przez kilka chwil :p ale nie bylo ze atrakcje swietne maja :) dzieciaczki zadowolone :) muzyczka grala swiatelka swiecily :) Nadinka jezdzila na diabelskim mlynie :) jeszcze odwiedzimy karuzele zanim pojada :) No i dla pewnej kolezanki na ten breakdance wejde rowniez :)

milego dnia babeczki :))))

Jak zwykle, jak trzeba gdzieś iść to dzieć śpi i śpi :dry:... Będę musiała Ją zaraz budzić, bo zanim dojdzie do siebie i obiadek wciągnie to trochę minie, a tu za niedługo trza wychodzić!

Ms.Marple, jak nie zapomnę to luknę dzisiaj ;-)

dziendobry wszystkim:-):-)

krycha nio sama slodycz ten muj patryk Juz sie usmiecha do nas i rozpoznaje A jak sie do niego gada to prubuje po swojemu ''odpowiadac'' przekochany jest.....

ms.marple nio niedaleko justysi bede mieszkac :tak: a tygdzie sie przenioslas??

sylcia dzieki . juz mnie glowa boli z tego wszystkiego Rzeczy tyyyle ze szok :szok: nawet nie wiedzialam ze tyle tego mamy

Sylcia trzymam cie za słowo!!!!:tak: oj fajnie wczoraj cie bawiłam ja to lubiE takie atrakcje:-D a w ogóle ten wczorajszy dzień miałam fajny.
Dla laseczek w czasie przeprowadzki POWODZENIA:-D:zawstydzona/y: i żeby Wam to sprawnie poszło. no nic zmykam na obiadek a potem mojego chce wyciągnąć na przejażdżkę:-) no ale ja tu jeszcze wrócę;-) udanego popołudnia

dzięki sylcia i krycha

a w ogóle to kiedy zaczynają się te duże sezonowe wyprzedaże? chyba jakoś w lipcu?:confused:

może mój dzieć pokaże co tam nosi i coś mu wreszcie kupię bo przez całą ciążę to kupiłam skarpetki zielone w H&M:dry: i mnie trochę nosi:-D

dzindusia ja się przeniosłam back do limerick ale tym razem na annacotty, ale odwiedzam justysię u niej na wsi więc może i ciebie napadniemy i może wreszcie kaję:-D

ms.marple nio zapraszam zapraszam Jak tylko sie urzadze to bardzo chetnie na kawke zapraszam... wreszcie musze Was poznac :-)

troszke szkoda mi z dooradoyle sie przenosic ale landlordka nasza zupelnie pozbawiona przyszlosciowego myslenia i zachlanna okrutnie nie miala ochoty znmiejszyc nam rentu

Aha pytanko mam moze sie orientujecie: gdzie w limerick kupie ubranko do chrztu??

Ostatnia edycja:
Ms.Marple, byłam w Name it i faktycznie jest przecena do 50%, ale, o ile mnie wzrok nie myli, nie na wszystko, a na te ciuszki co są po środku sklepu na wieszakach. Ale mogę się mylić :zawstydzona/y:...

Dzindusia, nie pomogę w tym temacie, my kupowaliśmy z H&M taki komplecik żeby jeszcze na inne okazje sobie w tym pośmigała ;-)

My już po bilansie :sorry2:! Młoda nawet dzielnie go zniosła, ale nie lubi ta moja córcia jak Ją ktoś obcy dotyka, a tu pielęgniara chciała Ją na wagę postawić :szok:! Waży 10 kilosków i ma 78,5 cm wzrotu - cóż za wielkolud :-D:-D:-D:-D. Pielęgniara nie była zadowolona tylko z tego, że mało mówi, ale już zapowiedziała, że przyglądnie się Młodej we wrześniu, jak do drugiego dziecia przyjdzie :-)

reklama
krycha w sumie to dobry pomysl podsunelas - moze faktycznie kupie ciuszek ''wielokrotnego'' uzytku :-)

mi drozdusia dala ladne ubranko do chrztu wiec jak chcesz to Ci go uzycze :)
ale jakbym nie miala to tez bym kupila jakas ladna sukieneczkie ktora nie jest typowo sukienka do chrztu aby przydala mi sie czesciej :) ale na miescie o ile dobrze pamietam na wiliam street jest sklep i chyba na thomas street tez jest taki sklepik i jak idziesz w strone bus station jest taki chinski fryzjer i chyba studio tatuazu i pozniej jakis chinski sklep z gadzetami to tam obok jest sklepik z ciuszkami na okazje i jakimis innymi w ogole ... wiec moze tam cosik znajdziesz :)

Do góry