reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek :)
ale cisza tutaj . sylcia jak na razie jeszcze nie wyjechalam ale pewnie ze do Was napisze :) najpierw Ci paznokcie zrobie kibitko :). milego dnia .moze wyciagne mojego na jakies zakupy :)))) za tydzien mam chrzciny Mayeczki dobrze ze ma juz wszystko kupione . ja w sumie chyba tez chociaz widzialam wczoraj fajniutkie buciki ide dzisiaj sobie kupic . milego dnia . :)

reklama
dziendobry wszystkim
dzis pogoda duuzo lepsza niz wczoraj :-) moze wreszcie jakis spacerek zaliczymy

szczerze też obawiam się Belfastu.Być byłam -nie mieszkałam.Mam na myśli to co czytam w prasie i widze w mediach -jak traktowani są obcokrajowcy
co slychac?? jak mala?? dawno cie nie bylo

milego dzionka wszystkim zycze

madziakowalik heh cisza, chyba juz weekendowo sie robi Nio my tez niedlugo chrzcimy patryka Kurcze moze i ja zalapie sie na pazurki przed wyjazdem twoim.......:-);-):tak:

Ostatnia edycja:
Fakt dawno mnie nie było :) Mała księżniczka rośnie sobie może niebawem już dogoni rówieśników .Mieliśmy małe problemy z brzuszkiem okzazało się że Oliwka nie toleruje protein białka krowiego -mała zjada teraz Nutramigen-feee :)
My w sumie też niebawem(koniec września) będziemy mieli chrzciny z tymże w pl.Potrzebujemy pewne dokumenty "stąd" od tyg próbuje się dodzwonić do księdza i lipa...

my chrzcimy tutaj w irlandzkim kosciele wlasnie po to zeby ominac te wszystkie ''chore polskie'' formalnosci:eek: Tutaj wszystko zalatwia sie w 5 min bez papierow zadnych odpisow itp....... polska biurokracja mnie oslabia...................... nio ale to moje prywatne zdanie ;-)

no wlasnie to byl glowny powod rezygnacji z chrzcin w Polsce przez chore formalnosci . tutaj nic nie wymagaja no chyba ze nie jestes w zwiazku malzenskim to wtedy musisz podac numer rejestracji dziecka czy jakos tak. a tak z wyjazdem naszym do Belfastu to zmienia sie jak w kalejdoskopie chyba zostajemy ale nie na centrum Hihihih . :)

heja laskii :)

drozdii odezwij sie babooo ! :)

madzia kowalik no no no jeszcze wlasnie musisz mi paznokietki zrobic :p

a my dzis tez pokawkowalismy :) czas minal taak szybko ;/ no nic jutro wpadne i napisze wiecej :))

buziakujemy i dobranoc :)

Cześć babki
Co pl ustroju biurokracji etc to ja się nawet nie wypowiadam bo brak mi słów...
My chrzciny robimy za względu na dziadków męża są to dla nas bardzo ważni ludzie i bardzo chcemy by byli obecni a oni niestety przylecieć nie mogą..

reklama
Do góry