reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Madziakowalik nie chce cie straszyć ale podzielam zdanie Agi co prawda ja tam nie mieszkałam ale znajomi i uciekali. Tam masa studentów i nie tylko, znajomym autko chcieli ukraść, kable powyrywali...:crazy: zastanówicie sie może jeszcze:baffled::dry:

reklama
nawet mnie nie straszcie kobitki !!! tam gdzie jest domek to akurat z dala ad studentow . na tej ulicy gdzie jest nasz domek sami rezydenci po jednej i po drugiej stronie . takze nie wydaje mi sie ze jest az tak zle . a tak czy siak jak pojade zobaczyc ten domek umeblowany to popukam do sasiadow i zapytam sie jak im sie tam mieszka :) tak bedzie najlepiej .

ja mieszkalam kolo groody bar na bru na ghruadan a obok jest ard na ghruadan ... nie jest to bezpieczne osiedle wiecznie cos z autami sie dzialo niby nie mieszkaja sami studenci ale w wiekszosci sami landlordzii sami nie wiedza kto tam mieszka i ilu jest ludzii w domach ... ja osobiscie absolutnie nie polecam tych okolic ani kolo uniwersytetu ...

no my jednak przenosimy sie na castletroy :) postanowione czekamy teraz az wlasciciel umebluje . i wtedy zapraszam na kawuche. juz nie moge sie doczekac .ale cisza tutaj masakra .Aga pytalas sie gdzie na Castletroy kolo groody bar.

niestety ja tez nic dobrego o tej okolicy powiedziec nie moge..... i dolacze sie do dziewczyn i z calego serca odradzam........

ooo pierwsza dzis Wiec witam i molego dnia wszystkim zycze

no i my sie tez witamy . dzisiaj tam pojade to popytam sie sasiadow tak bedzie najlepiej . kazdy w sumie cosik moze powiedziec o okolicy ja tez sie moge wypowiedziec na temat mojej ulicy i stanowczo odradzac . pojade porozmawiam z sasiadami .ale dzieki za troske . :)

hejka :)

madzia kowalik mowilam ze domek bedzie wolny rodzinka sie wyprowadza w rzedzie po mojej stronie ! :)

a ten domek co sie zwalnia to jest skrajny?? tzn zeby wejscie do ogrodka bylo z boku domu.... bo znajomi szukaja ale musi byc wejscie z boku do ogrodka............

madziakowalik sama wiesz ze ile osob tyle opinii..... najwazniejsze zeby Wam sie podobalo i dobrze sie mieszkalo :-)

no my jednak przenosimy sie na castletroy :) postanowione czekamy teraz az wlasciciel umebluje . i wtedy zapraszam na kawuche. juz nie moge sie doczekac .ale cisza tutaj masakra .Aga pytalas sie gdzie na Castletroy kolo groody bar.

madzia jesli ci zależy na tym rejonie to my kiedyś mieszkaliśmy niedaleko na następnym osiedlu , caisleann na habhann tam juz nie ma studentów i osiedle jest spokojne:tak: większością domków zarządza agencja castle estate na zdaje się cecil street, nawet polka grażyna tam pracuje :tak:domki są teraz już tam tanie, jesli masz czas to sobie podjedź i obejrzyj:tak:

dzindusia masz racje z tymi opiniami . jestem wlasnie po rozmowie z sasiadami i jestem juz spokojna . a domek naprawde fajniutki i wszystko jest w nim nowe to tez sie liczy i wlasciciel domku tez ok . poczekamy jeszcze na reszte mebli . tak czy siak na starym adresie jestesmy do konca miesiaca . mojemu sie spodobal bardzo no i najwazniejsze wiecej miejsca dla mojego szkraba juz ja tam widze jak bedzie buszowala . :)

dzien doberek

chwila spokoju......szkodnik spi,ja obiad zrobilam ,chalupe ogarnelam,popralam i nawet poprasowalam.......teraz se poczytam i tchu zlapie troche moze......

Madziakowalik moja kolezanka mieszka na curagh birinn i jest zadowolona....a i Filpi tez niedaleko:)powodzenia
dla naszej rodzinki takie domki niestety za male by byly:):):)ten co teraz mamy mi sie podoba.....zwlaszcza ogrod:)
pozdrawiam

reklama
Do góry