reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hellol :))

madzia kowalik musisz nastepnym razem sie wybrac z namii :) a co do problemow z spaniem to wlasnie moze przeprowadzka ... jestescie nia przejecii w jakis sposob i moze to jest powod :)

krycha a imprezka sie udala potanczylam pospiewalam napilam sie :) bawilam sie w dobrym towarzystwie :))

kasia limerick ten Twoj piesio to ma dobrzee noo :))

milegoo weekendziku bejbes :))

------------------------------------

tak sobie ogladalam na necie i znalazlam takie o cos ... jak ktos niechce nie potrafi to niech nie oglada mi lzy lecialy ... artykul o najdziwniejszych chorobach ludzkosci ...

http://www.kodczasu.pl/viewtopic.php...9468f18b265ef0

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Nie bardzo wyspana jestem i coś czuję, że już długo nie będę wiedziała co to wyspanie... Może w dzień uda mi się komara przyciąć, hm...

Kasia limerick, gdzieś Ty znowu Tofika posłała, co? Mam nadzieję, że dziś już Ci lepiej i połamana sie nie obudziłaś? Bo Ci trza będzie w końcu gips załatwić :-p:-D:-D:-D Mam się Was jutro spodziewać????

Alex2339, i jak Twój synuś? A raczej jego noga? Bo nogę sobie złamał, nic nie pokręciłam? A mogłam, bo moja teściowa sobie w tamtym tygodniu kostkę załatwiła, a z moją amnezją ciążową mogłam coś pokiełbasić :baffled::dry:... W każdym razie mam nadzieję, że już bólu nie odczuwa, złamanie się ładnie zrasta i uśmiech z twarzy Mu nie schodzi :sorry2:?

Sylcia007, no to super, że imrpezka Wam sie udała :tak:. Oj, sama chętnie bym sie gdzieś w końcu wyrwała, ale coś mnie się zdaje, że jeszcze długo będą to tylko plany...

Madziakowalik, jak dzisiejsza nocka? Lepiej pospaliście?

Nooooo i najważniejsze - Ms.Marple, ogromniaste gratulacje :tak::-D:tak::-D:tak::-D!!!!!!!

Udanej niedzieli życzę i do klikania mamusie :sorry2:

Alex2339, i jak Twój synuś? A raczej jego noga? Bo nogę sobie złamał, nic nie pokręciłam? A mogłam, bo moja teściowa sobie w tamtym tygodniu kostkę załatwiła, a z moją amnezją ciążową mogłam coś pokiełbasić :baffled::dry:... W każdym razie mam nadzieję, że już bólu nie odczuwa, złamanie się ładnie zrasta i uśmiech z twarzy Mu nie schodzi :sorry2:?

No nie noga tylko raczka:-D
ale i tak dziekuje za pamiec;-);-);-)

No chyba lepiej skoro juz moze chwytac w palce i sie na rower wyrywa

Jutro mamy wizyte kontrolna w szpitalu beda mu sciagac gips i robic przeswietlenie zeby sprawdzic czy wszystko wpozadku ale chyba raczaj tak skoro mu nie puchnie i sie nawet nie skarzy ze cos go tam boli.
No i za 4 tygodnie kolejna operacja zeby sciagnac druty z kosci:baffled::baffled::baffled:

hellol :))

a ja w dobrym humorku :) Nadina od rana zaczela mi porzadek robic w sypialnii wiec wiecie zapewne jak w niej teraz wyglada ;/ :)

my dzis na grilla sie szykujemy Musze starego do sklepu wyslac :)

Milego poniedzialku :))

reklama
Dzień dobry! I ja już na nogach, od 06.45, bo mi rodzinka pospać nie dała :dry:. Najpierw wężowi się ciągle budzik włączał a potem, jak już Oliwka wstała to mamusię z łóżka zwlekła, o! Więc korzystając, że jeszcze mam troszkę siły zmieniłam chociaż pościel w naszej sypialni i już mi się nic więcej nie chce :szok:! Ładnie, co? A to dopiero 08.00... No nic, może po śniadaniu siły przyjdą jeszcze na coś a jak nie to też się nic nie stanie ;-)

Alex2339, czyli jednak wtopę zaliczyłam :zawstydzona/y::-p:sorry2: wstyd jak nie wiem, sorki! Ale tak myślałam, że coś pokiełbasiłam... Najważniejsze, że synuś się już lepiej czuje :tak::-D

No to lecę do kuchni! Oliwka właśnie kończy swoje śniadanko oglądająć Pingu, teraz kolej na mnie... Miłego dnia życzę i do później :blink:

Do góry