Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc dziewczyny
Zaglądam do Was czasem ale tak mi jakos natchnienia ostatnio brakuje na pisanie. Ala to Ty stara FALUBAZKA jestes !!!Ja jestem z drugiej strony barykady (STAL)Gorzów Wlkp
Ala strasznie przykre to co piszesz:-(Oby jakism cudem kuzyn wrócił do zdrowia.
Ja ma 2letniego bratanka w szpitalu juz 3 tyg ma paciorkowca:--(Ze tez zawsze sie jakies dziadostwo przypałęta.
Sorki dziewczynki ze tak na szybko .
Ja tez jade do PL 27sierpnia na miesiąc lub 2 nie chciałabym na tak długo ale zobaczymy jak bedzie.Musze porandkowac z dentystą i ortodontą no i małej badania chce porobic.Jakos to bedzie ale bede bardzo teskniła za J. bo on zostaje :-(Nienawidze sie z nim rozstawac nawet na kilka dni zwłaszcza ze tak mało czasu spedzamy razem.
Sorki ze tak na szybko i tylko o nas ale jak jest tak fajnie na dworku to szkoda mi czasu na kompa a wieczorami padam na pysk.
Sylwia w fajnej okolicy mieszkasz bardzo lubie Alexandra Palace no i masz gdzie spacerowac bo park jest fajny.Mój chłopak kiedys pracował na Muswell Hill
Ala-Oli - i tu sie walsnie pojawia problem ze spotkaniem, ja pracuje w centrum wiec w domu jestem dopiero na 7 a w soboty to jedyny czas aby z mezem posiedziec wiec jak juz male sie urodzi to bede miala czas w tygodniu sie spotkac .
fajnie ze masz kogos kto ma dzieci wpodobnym wieku. ja tutaj po mimo 6 lat nie mam znajomych z dziecmi wiec teraz jest mi ciezko bo nawet nie ma z kim pogadac i dla tego zapisalam sie do tego forum
Befatka - ja na Enfield zawsze do kina jezdze a moj maz tam opony wymienia. mamy tam jakies 20 min samochodem.
i jak ci sie mieszka na Enfield
Czesc kochane...wczorajszy wypad do zoo udal sie nieziemsko,bylo wspaniale,wszystkie zwierzeta swiata,nawet weze ktorych nie cierpie,ale w terarium wygladaly superkaruzele,lody,a jak do domku dotarlismy to mylsalam ze padne na ryjek ze zmeczeniadzisiaj spacerkek,i z kolezanka jestem umowiona
BEFATKO-czesc,naprawde traszne to ze takie malenstwo musi cierpiec,jeju mam nadzieje ze wyjdzie z tego...no tak ja stara FALUBAZKA heh,jezdzilam na zuzel,uwielbiam do dzisiajto my sasiadki jestesmy w Polsceja tez jade do PL we wrzeniu na dwa tyg,tez musze dentyste zaliczyc i to koniecznie
Ala ale Wam dobrze fajnie w tym zoo.Jak bede w PL to juz sie umówiłam z rodzicami i jedziemy do Zoo Safarii blisko mnie jest i Park dinozaurów więc troszke sie poszwendamy.Mój pracuje prawie w kazdą niedziele wiec w Londynie nie bardzo nam sie chce gdziekolwiek wychodzic.
Ale ten Swiat mały Ja tez smigałam na żużel jak bede w PL to moze tez sie wybiore Sylwia wiec zapraszam na kawe przy okazji wymiany oponOgólnie mieszka mi sie dobrze mamy tu dosc duzy dom ,fajny ogród jak na ang. warunki.(przynajmniej tak mi sie wydaje;-))Tylko nie ma Shopingu porządnego a na Enfield do tego duzego to mi sie nie chce z małą jechac.Zakupy zazwyczj robimy raz na tydzien wiec jezdzimy własnie tam blizej kina do Sainsburego lub Morissona.Ogólnie okolica dosc spokojna i czysta choc tubylcy narzekają ze kilka lat temu było fajnie a teraz coraz wiecej bandziorów i włamów.W porównaniu do Edmonton Green jest duzo spokojniej.
A no i musze dodac ze jestem tu cholernie samotna:-(na EG było dosc duzo polek,PL sklep wiec siłą rzeczy zawsze sie kogos spotkało a tu jestem sama jak palec.Jestem zwierzęciem stadnym wiec czesto mnie to dołuje
Oki uciekam bo młoda własnie oczka otworzyła :-):-):-):-)
Miłego dnia kobitki
no i ja jeszcze na chwilke,wrocilam od kolezanki,bylismy w parku a potem na kawce u niej,Olek sie wyszalal,teraz bawia sie z moim mezem,zaraz kapanie i luzik
SYLWIO-wejdz w szybkie menu,potem panel uzytkownika i edytuj sygnature i tam wklej link suwaczka i zapisz,powienno byc dobrze
BEFATKO-no to fajne tez atrakcje w polsce sa...koniecznie kiedys w niedalekiej przyszlosci jak poznamy sie wszystkie lepiej musimy zorganizowac takie spotkanko