Jusia- no sprobuj z biszkoptami

Akalin- wspolczuje ze cora tak daje popalic, kurcze nieciekawie ze taka zazdrosna jest.. A ile ma? I faktycznie synek moze czuc sie nawet odtracony jak panna rzadzi zawsze

A moze powinnas zacisnac zeby i wtedy jak ma ataki takiego krzyku ignorowac razem z synem, i np wychodzic do innego pokoju czy cos.. Gdzies kiedys w jakims programie tskie cos bylo. Na poczatku ciezko bylo ale po czasie to dziecko zrozumialo ze nie rzadzi w domu i nie jest pepkiem swiata.
My to mamy jazde z zebami.. Matkoooooooo
Nim jej cos wykielkuje to ja osiwieje i nabawie sie nerwicy krotko mowiac

Wszystkiego probuje. Na rekach ja nosze i tak i siak.. I wszystko zle. Wczoraj w nocy miedzy godz 1 a 5 budzila sie chyba ze 20 razy. Juz myslalam ze szalu dostane i ze pojde sobie walne mocna kawe bo i tak nie oplaca mi sie spac.. Pozniej jest jazda ok 13-14, i kolejna wieczorem;((((
Jednym slowem MASAKRA;////////
Teraz leze i czekam az obudzi sie na cyca bo w poludnie nie do konca sciagnela z niego bo miala takie zale i nerwy i zasnela. A mnie tsk boli ze masakra. Myslalam ze pod prysznicem chociaz troszke poplynie to lzej ale nic. No to czekam.
W ogole to od paru dni codziennie boli mnie brzuch identyko jak na okres za chwile przechodzi i tak co jakis czas mnie lapie. Moze to od dzwigania malej? Wazy juz grubo ponad 7kg takze jest co nosic..