Czesc, jak sie miewacie po swietach?
U mnie wszystko ok, poza tym, ze nasz maluszek ma caly czas kolke i zadnymi srodkami nie mozemy jej przepedzic. Kupilismy nawet polecany przez Yowke i inne osoby Sab Simplex, ale okazal sie malo skuteczny. Moze dlatego, ze to wersja czeska, a nie niemiecka. Nie wiem ile w tym prawdy, ale znalazlam na jakis forach internetowych, ze czeska jest gorsza, bo mniej gesta. My w kazdym badz razie kontynuujeny leczenie i raz jest lepiej, raz gorzej. Niemiecka wersja ma co prawda zostac wkrotce wyslana przez znajoma z Niemiec i miejmy nadzieje, ze w koncu zadziala.
Po za tym to tak jak kiedys pisala Lysa, Olivier powoli zaczyna lapac swoj rytm dnia i dobrze, bo w koncu staje sie mniej wiecej przewidywalny. Oprocz tego rosnie to nasze dziecko i rosnie :-) a wraz z nim worek ubran, ktore sa juz za male na niego.Na razie jeszcze niewiele tego, ale z tego co widze, to chyba niektorych rzeczy nie bedzie mu dane nawet zalozyc, a szkoda.
Mam pytanie do bardziej doswiadczonych mamus, kiedy i jakie badania i szczepienia byly robione waszym maluchom?
Ja dostalam list z surgery, ze ok. 8 tygodnia zycia przysla mi zaproszenie na wizyte kontrolna, gdzie zostanie to wszystko ustalone. Jednak jestem ciekawa juz dzis, bo chcialam porownac z polskimi standardami. Dzieki z gory za info, pozdrawiam i zycze milego dnia!!!