Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie teraz niestety tescie od soboty :/...beda do konca kwietnia wiec nie dam rady teraz. Do soboty mam wielkie sprzatanie i gotowanie....Po prostu "kocham" takie zloty w domu..wrrr
ojj to jeszcze nie znacie mojej tesciowej ...usiadzie na 4 literach i tyle..narzekanie itd. a Ty glupia biegaj z kawka z obiadkami przy nich...chyba sie rozchoruje na ich przyjazd..haha...
moja jak u nas byla akurat jak bralismy cywilny slub. Pomogla w szykowaniu przyjecia razem z ciotka meza, ale ile bylo potem gadania i ile trzeba bylo dziekowac jakby conajmniej mi milion funtow daly heheh. Ja to nie wiem co z tymi tesciowymi Moja mama to o co by jej nie poprosil to zrobi, a nawet nie trzeba prosic. Byla u mnie ponad 2 miesiace przyleciala przed urodzeniem Tosi. Alez to byla swietna pomoc. Caly mam zamrazalnik obiadkow hehe
ale jeszcze lepsza jest siostra mezaW wakacje bylismy na urlopie ja bylam w poczatkach ciazy. A oni akurat mieli generalny remont w domu, no i miala pretensje czemu ja nie pomagam sprzatac Mialam moze gruz wynosic i okna szorowac, jak co chwila wymiotowalam, prawie nic nie jadlam a do tego upal mnie wykanczal ludzie maja tupet
Wiecie moze gdzie sa jakies bawialnie dla dzieci, gdzie moznaby bylo wyprawic urodzinki dla corki? W czerwcu konczy 3 latka. Chcialam jej zrobic cos takiego typowego dla niej i kolegow, kolezanek
Macie moze jakies pomysly?