reklama

mamy z norwegii

:tak:Ania jasne ze warto to sprawdzic bo nigdy nic niewiadomo i lepiej sie upewnic idac do lekarza.Jakos wytrzymam te pogode i bede czekac na wiosne z niecierpliwoscia bo niemoge sie jej doczekac.:happy2:Wogole to kocham lato tak jak pewnie kazdy ale na te pore roku musze jeszcze troche poczekac.:blink:Za 5 dni jade do Polski.Malemu robimy chrzciny.Ja zostaje tam troche dluzej bo chce zrobic prawo jazdy bo bez tego nieda sie zyc.:tak:

reklama
ok.Lilka!Ze mna tez mozesz wyslac.Wiem ze wygladam jak guwniara bo jak kupuje jakis alkohol lub papierosy to sie mnie pytaja o dowod.Tak naprawde to zle mi z tym niejest bo ja wiem ile mam lat.Tak wygladam jak wygladam.

no faktycznie wygladasz jak gowniara :-D:-D
ja myslalam ze to jakies dziecko stoi z twoja corka,ale potem jak napisalas ze to ty to....no lekkie zdziwko mialam :cool2::sorry2::-D

ok to ide sie bawic
mam czas bo dzieci poszly na drzemke
w zamian poprosze o przywiezienie kapusty kiszonej z polski :cool2::cool2::-D

hej dziewczyny, bylam dzisiaj u znajomych i ci nastraszyli mojego meza, wiec wypedza mnie jutro do lekarza i bedzie sie klocil o usg:blink:
a chodzi o to ze pytaja sie mnie kiedy mialam ostatni okres, a ja im mowie zeby sie tym nie sugerowali, bo ja zaczelam sie czuc kiepsko juz pare dni po okresie, wiec moglam zajsc w poprzednim cyklu. No i sie zaczelo, ze jak mialam miesiaczke, to moze wskazywac to na ciaze pozamaciczna, a to jest niebezpieczne dla zycia. Mowie im ze moja znajoma tez miala jeden okres bedac juz w ciazy wiec nie ma sie co martwic. Po czym tak nakrecili mojego meza, ze jeszcze troche i bym mnie dzisiaj do szpitala wywiozl;-)

Ciesze sie ze sie o mnie tak martwi, ale nie rozumiem po co az taka draka, poprostu trzeba isc do lekarza i sprawdzic. W zwiazku z tym ze tutaj w okolicy gdzie mieszkam to nie jest latwo o takie usg, to trzeba bedzie nacisnac na nich. Moze to i dobrze, w pierwszej ciazy tez mialam usg w 8 tygodniu. Przynajmniej wiadomo, ze wszystko jest ok i czy ciaza jest pojedyncza czy blizniacza.

Podobno ciezarnych nie powinno sie denerwowac, a oni dzisiaj straszyli nas ze szok...... ale kochani, sa ze sie martwia:-)

w mojej okolicy tez kupuje kapuste kiszona od Turkow, ale z niemiec. Nie maja polskiej, napisane jest sauerkraft,,, ale jest calkiem dobra, z marchewka i bez.

Ale zescie mi zrobily smaka ta kapusta, jutro kupuje i robie kapusniak:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry